Lahmahjoon (פיצה ארמנית)
Lahmahjoon (פיצה ארמנית) דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 481 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . גשו לסופר וקנו טורטיות רכות, פלפל, עלי נענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Lahmahjoon (פיצה ארמנית), פיצות ארמניות (Lahmahjoon), ו Lahmahjoon פיצה.
הוראות
מניחים טלה טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ונשברים לחתיכות קטנות עד בעיקר השחמה.
מוסיפים את הבצל, פלפל ירוק ושום. מבשלים עד הבצל שקוף. מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות רסק עגבניות, ולאחר מכן מתבלים עם פטרוזיליה, בזיליקום, מנטה, כמון, ואם שימוש, קאיין. מבשלים במשך כ 5 דקות.
מסירים מחום, מכסים ומקררים בין לילה כדי למזג את הטעמים.
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). להפיץ את תערובת כבש באופן שווה על טורטיות, ולהתפזר לקצוות.
מניחים את הטורטיות על תבנית אפייה.
אופים במשך כ 20 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר מהתנור ומניח את lahmahjoons על חתיכת נייר אלומיניום גדולה, כך ששניהם בצד בשר לצד הבשר, ואז מחסנית את הזוגות יחד, ולהביא את הנייר מעל הדף כדי להתחמם. אלה ניתן להגיש חם או קר.