Malabi (פודינג חלב עם רוטב ברנדי כתום)
Malabi (פודינג חלב עם רוטב ברנדי כתום) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 18 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מים, רוטב ברנדי תפוזים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רוטב פודינג ברנדי, עוגת תה תאילנדית עם רוטב פודינג חלב מרוכז, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב ברנדי כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החלב, השמנת והסוכר בסיר גדול מעל חום בינוני. ברגע שהתערובת מגיעה לרתיחה, להסיר מהחום. בזמן שאתה מחכה שהחלב שלך לא ירתח, תמיס את עמילן התירס במים. כאשר החלב מגיע לרתיחה, במהירות להקציף את קורנפלור יחד עם מי ורדים ומיד להסיר מן החום.
יוצקים את malabi לתוך ארבע כוסות אישיות או ramekins ומקררים לפחות 6 שעות.
מערבבים יחד את המרמלדה ומים בסיר קטן. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום לרתיחה ולצמצם קצת יותר ממחצית, 20 עד 25 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע את התחתונה מלהישרף ואת התערובת מרתיחה מעל. אם הקצף נראה כאילו הוא עומד לזרום מעל, פשוט להסיר את הסיר מן החום במשך כמה שניות ולתת לו ערבוב מהיר לפני הצבת אותו בחזרה על החום.
כאשר התערובת יש עקביות עבה, syruplike, מערבבים את הברנדי ומבשלים עוד 5 דקות.
הסר את הרוטב מהחום ולתת מגניב במקרר עד מוכן לשימוש. פשוט לשים אותו בחזרה על הכיריים על אש נמוכה והרוטב שלך ימיס זכות חזרה לעקביות ooey-דביק.
מגישים את malabi ישר מהכוסות עם טפטוף נדיב של רוטב המרמלדה הכתום ולזרוק קומץ בוטנים קצוצים או פיסטוקים ופתיתי קוקוס אם אתה רוצה.