Merengón de Fresas (קינוח מרנג תות קולומביאני)
לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", סוכר מגורען, מיץ ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קינוח ריבס מרנג, קינוח מרנג דובדבנים, ו קינוח מרנג דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים מראש ל 250 מעלות f. קו שני קטן, או אחד גדול, גיליונות אפייה עם קלף ומניח בצד.
מניחים את החלבונים ביצה בקערה עם מיקסר חשמלי, לטאטא עד פסגות רכות טופס.להגדיל את המהירות גבוהה בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, על 3 כפות בכל פעם, להוסיף את מיץ הסיד ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות טופס. הלבנים צריכים להיות מוצקים אבל לחים. מדי פעם לגרד את הצד של הקערה.כף חצי מרנג על תבנית אפייה מוכן, לשטח עם מרית לוודא הבסיס של מרנג הוא לא רזה מדי.
מניחים את התותים בקערה עם הסוכר מגורען כדי לשכך עד מרנג מוכן.
לטאטא את הקצפת עם וניל ואבקת סוכר עד נוקשה ורך.o להרכיב: באמצעות מרית, להפיץ את הקצפת על מרנג, להוסיף תותים ואז למקם את מרנג השני על גבי.
מורחים עוד שכבת קרם ומוסיפים את שאר התותים למעלה.