Minestrone עם פסטו: minestrone קון פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1078 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמן זית ליגוריאני, מלח ים, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מדהים. נסו פסטו Minestrone, טורטליני & פסטו minestrone, ו בזיליקום פסטו minestrone (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את פסטו: במרגמה אבן גדולה, מניחים את צנוברים, בזיליקום, שום ומלח, וטוחנים עם עלי עד הדבק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2
טפטוף בשמן זית, מכות עם כף עץ. זה יכול להיעשות גם במעבד מזון. אחסן בצנצנות, עם שמן זית כתית מעולה, עד שבוע 1.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1
להשרות את borlotti ו קנלוני שעועית בנפרד לילה לנקז.
מרכיבים שתצטרך
Cannelloni
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
2
בסיר מרק גדול, מניחים שני סוגים של שעועית, בצל, קישואים, עגבניות, סלרי, תפוחי אדמה, כרישה, ושמן זית, ומכסים על ידי 1 אינץ ' עם מים קרים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד השעועית הם רכים על 1 שעה עד 1 שעה ו 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מוסיף את הפסטה, ולהפוך את החום גבוה. מבשלים את הפסטה לרתיחה עד אל דנטה. מחלקים את המרק בין 4 קערות העליון כל קערה של minestrone עם מנה של פסטו צף על גבי.