קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות7
ציון בריאות97
מגזין

Mole Poblano

Mole Poblano
אם יש לך שקדים, צימוקים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו Mole Poblano, Mole Poblano, ו Mole Poblano (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
ממיסים קצת שומן בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיף את הבצל חצוי ואת שיני שום 8 ומבשלים עד משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
בצלבצל
3
הסר מן המחבת ולהשליך את הבצל. שמור את השום. בשומן החדיר, מטגנים את הבצל הקלוי, שום קלוי, עגבניות קלויות וטומטילו. שמור.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
בצלבצל
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
במחבת גדולה אחרת, מוסיפים את שומשום, שקדים, בוטנים, צימוקים, שזיפים מיובשים, זרעי כוסברה, כוכב אניס וקינמון, וטוסט עד ארומטי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי שומשוםזרעי שומשום
כוכב אניסכוכב אניס
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
קינמוןקינמון
שקדיםשקדים
בוטניםבוטנים
צימוקיםצימוקים
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בבלנדר מוסיפים את השום השמור, תערובת הבצל, תערובת האגוזים, קרואסונים, חתיכות טורטייה ואת 1 1/2 ליטרים של ציר עוף. מחית עד צורות שומה חלקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
קרואסוןקרואסון
טורטיהטורטיה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
העברת תערובת שומה לסיר מלאי גדול.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
זרע ו devein mulattos, אנשואים, pasillas ו chipotles. מעיל מחבת מטגנים גדולה עם שומן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיף את הצ ' ילי ו לטגן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
9
מוסיפים את הצ ' ילי לבלנדר ומחית, ואז מסננים לתוך הסיר עם השומה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
סירסיר
10
שים את הסיר על אש נמוכה ולהוסיף את השוקולד והסוכר, תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים במניות העוף הנותרות, קצת בכל פעם, עד העובי הרצוי של השומה הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר

מרכיבים