. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה יוצא מן הכלל. נסו Hoppin ' ג'ון, Hoppin ' ג'ון, ו הופין ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או סיר מרק על חום בינוני גבוה ומחממים את עצם החזיר מכל הצדדים, כ -15 דקות. להפחית את החום בינוני ומערבבים בצל, סלרי ושום, ומבשלים עד הבצל הוא שקוף, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מוסיפים את האפונה שחורת העיניים, 2 כוסות מים, מרק עוף, יין, בשר חזיר, עלי דפנה, טימין, מלח ופלפל; מערבבים. מביאים את התערובת לרתיחה. הפחת חום ומבשל עד שהתערובת מתעבה והטעמים מעורבבים, 30 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
הוסף עוד ציר עוף אם התערובת עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
4
כ -30 דקות לפני ההגשה, להביא את האורז ו -4 כוסות מים לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
בואו האורז עומד מכוסה במשך כ 10 דקות כדי לספוג קיטור.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
להסיר את עצם החזיר מהמרק, לחתוך כל חזיר נוסף מהעצם ולהחזיר אותו לסיר. זרוק את העצם. מערבבים את האורז מבושל לתוך תערובת האפונה שחור עיניים עד בשילוב היטב לשרת.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסלבאך אוסטר זלטינגר הימלרייך ריזלינג קבנט הלבטרוקן עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.