קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

Naw Mai Fan

Naw Mai Fan
מאוורר Naw Mai דורש כ 2 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 525 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח, פטריות שיטאקה, אורז דביק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
מוסיפים פטריות לקערה ומכסים עם 1 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לשבת במשך 30 דקות כדי rehydrate. מסננים פטריות, שומר השריית נוזל בקערה קטנה. יש לשטוף פטריות ולהניח בצד. מסננים השריית נוזל דרך מגבת נייר לתוך סיר בינוני ולהניח בצד בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
עבור האורז, לשטוף אורז מסננת תחת מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים אורז, 2 3/4 כוסות מים קרים ומלח לסיר המכיל את פטריות השריית נוזל. לכסות ולתת להשרות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
הסר את המכסה, ואז להפוך את החום בינוני ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל במשך 15 דקות מבלי להסיר את המכסה.
6
מעבירים לקערת ערבוב, מערבבים בחומץ, ומכסים במגבת מטבח לחה נקייה ולשמור על טמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
7
מחממים שמן זרעי ענבים מעל חום בינוני-גבוה במחבת סאוט. כאשר השמן מתחיל להבהב, חום את כל הצדדים של הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את רוב השומן מחבת וחוזרים לצינור. להפחית את החום בינוני, מערבבים בחלב קוקוס, רוטב סויה, ורוטב צדפות. לכסות ולתת לבשל במשך 15 עד 20 דקות עד הנקניק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר נקניק ולתת מנוחה. אז תחתוך את ההטיה. להחזיר נקניק למחבת, להוסיף אורז מבושל, ומערבבים לשלב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אורז מבושלאורז מבושל
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מקשטים עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר