Naw Mai Fan
מאוורר Naw Mai דורש כ 2 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 525 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח, פטריות שיטאקה, אורז דביק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מתכונים דומים.
הוראות
מוסיפים פטריות לקערה ומכסים עם 1 כוס מים חמים.
בואו לשבת במשך 30 דקות כדי rehydrate. מסננים פטריות, שומר השריית נוזל בקערה קטנה. יש לשטוף פטריות ולהניח בצד. מסננים השריית נוזל דרך מגבת נייר לתוך סיר בינוני ולהניח בצד בקצרה.
עבור האורז, לשטוף אורז מסננת תחת מים קרים.
מוסיפים אורז, 2 3/4 כוסות מים קרים ומלח לסיר המכיל את פטריות השריית נוזל. לכסות ולתת להשרות במשך 30 דקות.
הסר את המכסה, ואז להפוך את החום בינוני ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל במשך 15 דקות מבלי להסיר את המכסה.
מעבירים לקערת ערבוב, מערבבים בחומץ, ומכסים במגבת מטבח לחה נקייה ולשמור על טמפרטורת החדר.
מחממים שמן זרעי ענבים מעל חום בינוני-גבוה במחבת סאוט. כאשר השמן מתחיל להבהב, חום את כל הצדדים של הנקניק.
יוצקים את רוב השומן מחבת וחוזרים לצינור. להפחית את החום בינוני, מערבבים בחלב קוקוס, רוטב סויה, ורוטב צדפות. לכסות ולתת לבשל במשך 15 עד 20 דקות עד הנקניק מבושל דרך.
הסר נקניק ולתת מנוחה. אז תחתוך את ההטיה. להחזיר נקניק למחבת, להוסיף אורז מבושל, ומערבבים לשלב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל במידת הצורך.