Orecchiette עם חומוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 765 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן, רסק עגבניות, חומוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מתכונים דומים: Orecchiette עם חומוס וברוקולי Rabe, Orecchiette עם ירקות, Mozzarellan וחומוס, ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe & חומוס.
הוראות
1
שים את החומוס בסיר גדול, לכסות עם מים קרים להשרות לילה. למחרת לנקז את החומוס ולשטוף אותם עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מחממים את שמן הזית במחבת רוטב גדולה, מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזרים, השום והרוזמרין. מבשלים את התערובת על חום בינוני גבוה כ 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, אבל עדיין לא צבעוניים.מתבלים עם הרבה מלח ופלפל (שעועית כמו לא מעט מלח), ואז מוסיפים את הפלפל האדום המתוק וקורטוב של פתיתי פלפל אדום. מוסיפים את רוטב העגבניות ואת המניה. לאחר מכן להוסיף את החומוס ספוג מראש, ערבוב לשלב. מביאים את הסיר לרתיחה ואז מנמיכים את החום לרתיחה. לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם במשך 1 ½ שעות עד החומוס הם מכרז. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר מים בתהליך זה כדי לשמור על רמה קבועה.תטעם את התערובת. חומוס ליהנות מאוחר בתהליך שיטת תיבול, כך העונה אותם בנדיבות בשלב זה. ואז לכבות את החום עד שאתה כמעט מוכן לשרת. בשלב זה, להביא את הנוזל לרתיחה ולהוסיף את הפסטה. להפוך את החום בינוני ומבשלים עד הפסטה היא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר