קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

Orecchiette עם חומוס

Orecchiette עם חומוס
Orecchiette עם חומוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 765 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן, רסק עגבניות, חומוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מתכונים דומים: Orecchiette עם חומוס וברוקולי Rabe, Orecchiette עם ירקות, Mozzarellan וחומוס, ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe & חומוס.

הוראות

1
שים את החומוס בסיר גדול, לכסות עם מים קרים להשרות לילה. למחרת לנקז את החומוס ולשטוף אותם עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מחממים את שמן הזית במחבת רוטב גדולה, מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזרים, השום והרוזמרין. מבשלים את התערובת על חום בינוני גבוה כ 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, אבל עדיין לא צבעוניים.מתבלים עם הרבה מלח ופלפל (שעועית כמו לא מעט מלח), ואז מוסיפים את הפלפל האדום המתוק וקורטוב של פתיתי פלפל אדום. מוסיפים את רוטב העגבניות ואת המניה. לאחר מכן להוסיף את החומוס ספוג מראש, ערבוב לשלב. מביאים את הסיר לרתיחה ואז מנמיכים את החום לרתיחה. לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם במשך 1 ½ שעות עד החומוס הם מכרז. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר מים בתהליך זה כדי לשמור על רמה קבועה.תטעם את התערובת. חומוס ליהנות מאוחר בתהליך שיטת תיבול, כך העונה אותם בנדיבות בשלב זה. ואז לכבות את החום עד שאתה כמעט מוכן לשרת. בשלב זה, להביא את הנוזל לרתיחה ולהוסיף את הפסטה. להפוך את החום בינוני ומבשלים עד הפסטה היא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הסר את ענף רוזמרין לשרת חם.מעבירים שמן זית טוב מאוד וגבינת פרמזן ליד השולחן לקישוט כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
4
מגישים עם הרבה לחם כפרי.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי