קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

Orecchiette עם שמנת Broccolini & רפיני רוטב

Orecchiette עם שמנת Broccolini & רפיני רוטב
Orecchiette עם שמנת Broccolini & רפיני רוטב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 581 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, מלח ים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו Orecchiette Broccolini, Broccolini קלוי עם רוטב חרדל שמנת, ו Orecchiette עם רוטב ורוד שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מים לעומק של כ ½ לרתיחה במחבת ספינת להציב על חום בינוני-גבוה. מסדרים את broccolini על מדף steamer, מניחים את המדף במחבת, כיסוי, ואדים broccolini במשך 4 עד 5 דקות, או עד ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להעביר את הפרחים לקערה ולהניח בצד.בדוק את המים במחבת הספינה, ולהוסיף יותר לפי הצורך עד שהוא ½ עמוק. מביאים לרתיחה, לשים את rapini על מדף הספינה, כיסוי, קיטור במשך 4 עד 5 דקות, או עד העלים ופרחים הם נבלו.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים לקערה שמחזיקים את הברוקולי.לחמם כוס של שמן זית ואת השום במחבת גדולה sauté על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 1 עד 2 דקות, או עד השום הוא ריחני אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את broccolini ו rapini ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 12 עד 15 דקות, או עד הירקות והשום עדינים מאוד. מערבבים במלח ופלפל קאיין ומעלה את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
BroccoliniBroccolini
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
יוצקים את היין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 2 דקות, או עד כמה היין התאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הסר מהחום ולתת לירקות להתקרר במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
7
מעבירים את הירקות ואת נוזל הבישול שלהם לבלנדר או מעבד מזון, מוסיפים את השמן כוס הנותרים, ו puree עד חלקה. בהדרגה להוסיף את המרק, על כוס ¼ בכל פעם, ולעבד עד פירה הוא עקביות של רוטב עבה. אתה צריך בערך 3 כוסות רוטב.להחזיר את הרוטב למחבת sauté ולמקם על אש נמוכה. מערבבים את השמנת והחום עד שהתחממו. בעוד הרוטב מתבשל, להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הוסף את orecchiette ומערבבים להפריד, לבשל על פי הוראות היצרן עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
OrecchietteOrecchiette
9
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
10
מעבירים את הפסטה לקערת מנה מחוממת וכפית על זה כשני שלישים מהרוטב. לזרוק בעדינות לשלב את הפסטה ורוטב ביסודיות, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב. כפית את הרוטב שנותר מעל ומפזרים את הגבינה ופירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מגישים באופן מיידי.