Pan קרם פאף
פאף קרם עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שקדים, ביצים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו ג'אבה הפחזנית-פחזנית תוצרת בית, עוגת קרם פאף (aka עוגת פאף קרם או עוגת אקלר), ו דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז וקמח מחבת 9x13 אינץ'.
בסיר או במיקרוגל, מביאים מים ומרגרינה לרתיחה.
מערבבים בקמח, ואז מכים בביצים, אחד בכל פעם.
מורחים תערובת במחבת מוכנה; אופים בתנור שחומם מראש עד נפוח וזהב, כ -25 דקות. לחץ על כל בועות גדולות עם כף עץ. פחזנית קרם מגניב לפני מילוי.
עבור המילוי: לנצח את גבינת שמנת עד רכות. מערבבים בחלב ותערובת פודינג. הכה עד התערובת היא עבה, ואז להפיץ על פחזנית שמנת. למעלה עם ציפוי מוקצף, רסס עם סירופ שוקולד ומפזרים שקדים. מקררים 24 שעות לפני ההגשה.