קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות33
מגזין

Pancetta-הודו מרווה עם רוטב Pancetta-מרווה

Pancetta-הודו מרווה עם רוטב Pancetta-מרווה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פרמזן-הודו צלוי מרווה עם רוטב מרווה, פולנטה עם פנקטן ומרווה, ו כרוב ניצנים עם פנקטן ומרווה.

הוראות

1
עם מכונת ריצה, טיפת שום למטה צינור הזנה של מעבד וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2
תוסיף פנצ ' טה. דופק לקצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
3
הוסף את כל שאר החומרים. דופק מיזוג כדי להדביק גס.
4
מעבירים לקערה קטנה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור וחימום מראש עד 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים חלל טורקיה הראשי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מורחים עם 2 כפות חמאה פנצ ' טה מרווה. החל מסוף הצוואר, להחליק את היד בין העור לבשר של השד, הירכיים, ומקלות תיפוף העליון כדי לשחרר את העור.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מורחים חמאה שנותרה על ירכיים, מקלות תיפוף ובשר חזה מתחת לעור. מלא חלל ראשי עם עשבי תיבול. לקשור את הרגליים באופן רופף כדי להחזיק צורה. תכניס את הכנפיים למטה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מניחים טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
יוצקים 2 כוסות מלאי למחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
הודו צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 74° עד170, על 3 שעות. להטות טורקיה כך מיצים לרוץ לתוך פאן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דַק-דַק-
8
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל עם רדיד; תן לנוח לפחות 30 דקות (הטמפרטורה תעלה 5 עד 10 מעלות). מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
1
לגרד מיצים ושחמה חתיכות מחבת צלייה לתוך כוס גדולה למדידת כוס. כפית משומן. שמור 2 כפות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
חום 2 כפות שמורות שומן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיף pancetta; sauté עד תחילת קריספ, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4
להוסיף שאלוט; sauté 1 דקה. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
5
מוסיפים קמח; להקציף עד הזהב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
להקציף ב 3 כוסות מלאי, יין, ו degreased מיצי פאן. מביאים לרתיחה, מקציפים. מבשלים עקביות הרצוי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
דַק-דַק-
7
לטאטא רוזמרין ומרווה; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר