Pancetta-הודו מרווה עם רוטב Pancetta-מרווה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פרמזן-הודו צלוי מרווה עם רוטב מרווה, פולנטה עם פנקטן ומרווה, ו כרוב ניצנים עם פנקטן ומרווה.
הוראות
עם מכונת ריצה, טיפת שום למטה צינור הזנה של מעבד וקוצצים.
תוסיף פנצ ' טה. דופק לקצוץ דק.
הוסף את כל שאר החומרים. דופק מיזוג כדי להדביק גס.
מעבירים לקערה קטנה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור וחימום מראש עד 163°.
מפזרים חלל טורקיה הראשי עם מלח ופלפל.
מורחים עם 2 כפות חמאה פנצ ' טה מרווה. החל מסוף הצוואר, להחליק את היד בין העור לבשר של השד, הירכיים, ומקלות תיפוף העליון כדי לשחרר את העור.
מורחים חמאה שנותרה על ירכיים, מקלות תיפוף ובשר חזה מתחת לעור. מלא חלל ראשי עם עשבי תיבול. לקשור את הרגליים באופן רופף כדי להחזיק צורה. תכניס את הכנפיים למטה.
מניחים טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
יוצקים 2 כוסות מלאי למחבת.
הודו צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 74° עד170, על 3 שעות. להטות טורקיה כך מיצים לרוץ לתוך פאן.
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל עם רדיד; תן לנוח לפחות 30 דקות (הטמפרטורה תעלה 5 עד 10 מעלות). מחבת מילואים.
לגרד מיצים ושחמה חתיכות מחבת צלייה לתוך כוס גדולה למדידת כוס. כפית משומן. שמור 2 כפות.
חום 2 כפות שמורות שומן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיף pancetta; sauté עד תחילת קריספ, על 5 דקות.
להוסיף שאלוט; sauté 1 דקה. להפחית חום בינוני.
מוסיפים קמח; להקציף עד הזהב, על 4 דקות.
להקציף ב 3 כוסות מלאי, יין, ו degreased מיצי פאן. מביאים לרתיחה, מקציפים. מבשלים עקביות הרצוי, על 5 דקות.
לטאטא רוזמרין ומרווה; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.