Paneer
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. עם כפית נסו matar paneer, איך לעשות mutter paneer, punjabi matar paneer, גבינה Paneer ברוטב קוקוס קשיו ארומטי (Paneer Korma), ו Paneer שאהי-גבינת קוטג'הודית ברוטב עגבניות-Paneer s (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את גלון החלב לסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. צפה בזהירות, כפי שהוא יהיה להרתיח מעל כמעט ברגע שהוא מתחיל לרתוח. כשהחלב מתחיל לרתוח, יוצקים את חלב החמאה לתוך הסיר בזרם יציב תוך ערבוב מתמיד. החלב יופרד לתוך קרד ומים.
מניחים גזה לתוך מסננת, ויוצקים את תערובת החלב דרכו. שמור חלק מהנוזל לאחר כך.
תן לתערובת החלב לשבת במסננת במשך כמה שעות, או עד שהוא מפסיק לטפטף.
לאחר הגושים הם מתוחים והתיישבו, להעביר אותם למעבד מזון. תהליך עד חלקה. זה צריך להיות מסוגל ליצור כדור אם זה העקביות הנכונה. אם זה יבש מדי, להוסיף קצת נוזל שמורות ולעבד שוב. המרקם צריך להיות כמו גבינת ריקוטה מוצקה.
להפוך את הגבינה על משטח נקי, ללוש עד חלקה. טופס לכדור, ולעטוף בפלסטיק. להכניס למקרר עד הצורך.
כדי לבשל את paneer, לחמם את השמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני גבוה.
חותכים את paneer לחתיכות בגודל ביס. מטגנים במשך כ 1 דקה, או עד חום זהוב חיוור מאוד.
הוסף את הקארי האהוב עליך או צלחת.