קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

Paneer

Paneer
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. עם כפית נסו matar paneer, איך לעשות mutter paneer, punjabi matar paneer, גבינה Paneer ברוטב קוקוס קשיו ארומטי (Paneer Korma), ו Paneer שאהי-גבינת קוטג'הודית ברוטב עגבניות-Paneer s (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את גלון החלב לסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. צפה בזהירות, כפי שהוא יהיה להרתיח מעל כמעט ברגע שהוא מתחיל לרתוח. כשהחלב מתחיל לרתוח, יוצקים את חלב החמאה לתוך הסיר בזרם יציב תוך ערבוב מתמיד. החלב יופרד לתוך קרד ומים.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מניחים גזה לתוך מסננת, ויוצקים את תערובת החלב דרכו. שמור חלק מהנוזל לאחר כך.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
3
תן לתערובת החלב לשבת במסננת במשך כמה שעות, או עד שהוא מפסיק לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
לאחר הגושים הם מתוחים והתיישבו, להעביר אותם למעבד מזון. תהליך עד חלקה. זה צריך להיות מסוגל ליצור כדור אם זה העקביות הנכונה. אם זה יבש מדי, להוסיף קצת נוזל שמורות ולעבד שוב. המרקם צריך להיות כמו גבינת ריקוטה מוצקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
להפוך את הגבינה על משטח נקי, ללוש עד חלקה. טופס לכדור, ולעטוף בפלסטיק. להכניס למקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
עוטףעוטף
6
כדי לבשל את paneer, לחמם את השמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
PaneerPaneer
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
חותכים את paneer לחתיכות בגודל ביס. מטגנים במשך כ 1 דקה, או עד חום זהוב חיוור מאוד.
מרכיבים שתצטרך
PaneerPaneer
8
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
הוסף את הקארי האהוב עליך או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קאריאבקת קארי