Papadzules
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם כפית קטנה של מלח ים, ביצים מבושלות קשות, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Papadzules, ו Papadzules מ ' יוקטן.
הוראות
הכינו צלחת מחוממת, לא חמה, מגישה או מנות בודדות מחוממות.
שים את המים, epazote, ומלח לתוך מחבת קטנה ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך כ 5 דקות.
מורחים את זרעי הדלעת בשכבה דקה על החלק התחתון של מחבת גדולה וחום דרך בעדינות על חום נמוך, הופכים אותם מעת לעת. הזרעים יתנפחו, אך הקפידו לא לתת להם להיות אפילו מעט זהוב או הרוטב יאבד צבע ירוק טרי שלה. אולי כדאי לך לשמור על מכסה שימושי כי לעתים קרובות חלק מהזרעים יתחילו לקפוץ מהמחבת.
מורחים את הזרעים על מגש מתכת כדי להתקרר לחלוטין לפני שחיקה כדי למנוע את הלהבים תופסים עם השמן הנדיף.
באמצעות מטחנת קפה/תבלין חשמלית, לטחון חלק מהזרעים בכל פעם לעקביות מרקם מעט, 5 עד 6 שניות. אם הזרעים הם הקרקע בסדר מדי, אז זה יהיה קשה יותר כדי לחלץ את השמן.
יש קערת זכוכית קטנה מוכנה לשמן.
שים את זרעי הקרקע על צלחת שיש לה רכס קל סביב השפה. למדוד 1/4 כוס (63 מ " ל) של מרק epazote ולאט לאט מפזרים אותו - לא, למען השם, לשפוך את כל הרבה — על הזרעים ולעבוד אותו עם הידיים, הראשון לאחר לשים את הטלפון על מענה אוטומטי. בהדרגה להוסיף את הנוזל עד שיש לך משחה מתפוררת אך מלוכדת.
להטות את הצלחת קצת לצד אחד ולשים מטלית מקופלת מתחת להחזיק אותו במצב זה. התחל לסחוט את הדבק ותראה כי טיפות שמן יתחיל extrude.
להוסיף קצת יותר נוזל חם במידת הצורך - אתה כנראה לא צריך את כל הסכום-ולשמור לסחוט עד שאספת כמעט 4 כפות של שמן ירוק כהה. (זהו ויטמין e טהור, נהדר עבור הידיים.) להתפורר הדבק לתוך צנצנת בלנדר, להוסיף את מרק epazote המתוח שנותר, אם תרצה, ולהשתלב עד חלקה.
להעביר את הרוטב למחבת להתחמם מעל החום הנמוך ביותר האפשרי, תוך ערבוב כמעט כל הזמן כי התוכן עמילן של הזרעים מתחיל להתנפח והחלקיקים נוטים להתקרש בתחתית המחבת.
לטבול אחד טורטיות חמות לתוך הרוטב: זה צריך להיות מכוסה קלות. אם הרוטב סמיך מדי, לדלל אותו עם קצת מים חמים נוספים. לעבוד מהר ככל שאתה יכול, טובל כל טורטייה לתוך הרוטב, מחזיק אותו עם מלקחיים אבל תומך בו עם מרית כך שאתה לא מקבל נשאר עם קצת טורטייה שבורה במלקחיים שלך.
מפזרים קצת ביצה קצוצה על פני שליש של טורטילה, לגלגל אותו, ומניחים אותו על המנה המחוממת.
כאשר כל papadzules הם התאספו, לשפוך את הרוטב שנותר עליהם. (אם הרוטב התעבה והפך למראה מגורען, לשים אותו בחזרה לתוך הבלנדר עם קצת מים חמים נוספים להתמזג עד חלקה.) עכשיו לשפוך על רוטב עגבניות ומפזרים את החלבון ביצה קצוץ וחלמונים. לקשט עם epazote אופציונלי. כמגע אחרון, כפית בבריכות קטנות של השמן.
תגיש מיד או שהשמן ישקע בחזרה לתוך הרוטב וכל העבודה הזאת תהיה לחינם! כמובן, זה יותר צבעוני ומושך לשרת את papadzules יחד על מנה אחת.