קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

Papadzules

Papadzules
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם כפית קטנה של מלח ים, ביצים מבושלות קשות, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Papadzules, ו Papadzules מ ' יוקטן.

הוראות

1
הכינו צלחת מחוממת, לא חמה, מגישה או מנות בודדות מחוממות.
2
שים את המים, epazote, ומלח לתוך מחבת קטנה ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
EpazoteEpazote
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מורחים את זרעי הדלעת בשכבה דקה על החלק התחתון של מחבת גדולה וחום דרך בעדינות על חום נמוך, הופכים אותם מעת לעת. הזרעים יתנפחו, אך הקפידו לא לתת להם להיות אפילו מעט זהוב או הרוטב יאבד צבע ירוק טרי שלה. אולי כדאי לך לשמור על מכסה שימושי כי לעתים קרובות חלק מהזרעים יתחילו לקפוץ מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מורחים את הזרעים על מגש מתכת כדי להתקרר לחלוטין לפני שחיקה כדי למנוע את הלהבים תופסים עם השמן הנדיף.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
באמצעות מטחנת קפה/תבלין חשמלית, לטחון חלק מהזרעים בכל פעם לעקביות מרקם מעט, 5 עד 6 שניות. אם הזרעים הם הקרקע בסדר מדי, אז זה יהיה קשה יותר כדי לחלץ את השמן.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
יש קערת זכוכית קטנה מוכנה לשמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
שים את זרעי הקרקע על צלחת שיש לה רכס קל סביב השפה. למדוד 1/4 כוס (63 מ " ל) של מרק epazote ולאט לאט מפזרים אותו - לא, למען השם, לשפוך את כל הרבה — על הזרעים ולעבוד אותו עם הידיים, הראשון לאחר לשים את הטלפון על מענה אוטומטי. בהדרגה להוסיף את הנוזל עד שיש לך משחה מתפוררת אך מלוכדת.
מרכיבים שתצטרך
EpazoteEpazote
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
8
להטות את הצלחת קצת לצד אחד ולשים מטלית מקופלת מתחת להחזיק אותו במצב זה. התחל לסחוט את הדבק ותראה כי טיפות שמן יתחיל extrude.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
להוסיף קצת יותר נוזל חם במידת הצורך - אתה כנראה לא צריך את כל הסכום-ולשמור לסחוט עד שאספת כמעט 4 כפות של שמן ירוק כהה. (זהו ויטמין e טהור, נהדר עבור הידיים.) להתפורר הדבק לתוך צנצנת בלנדר, להוסיף את מרק epazote המתוח שנותר, אם תרצה, ולהשתלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
EpazoteEpazote
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
להעביר את הרוטב למחבת להתחמם מעל החום הנמוך ביותר האפשרי, תוך ערבוב כמעט כל הזמן כי התוכן עמילן של הזרעים מתחיל להתנפח והחלקיקים נוטים להתקרש בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
לטבול אחד טורטיות חמות לתוך הרוטב: זה צריך להיות מכוסה קלות. אם הרוטב סמיך מדי, לדלל אותו עם קצת מים חמים נוספים. לעבוד מהר ככל שאתה יכול, טובל כל טורטייה לתוך הרוטב, מחזיק אותו עם מלקחיים אבל תומך בו עם מרית כך שאתה לא מקבל נשאר עם קצת טורטייה שבורה במלקחיים שלך.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
צ'דר טרי מגוררצ'דר טרי מגורר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
מפזרים קצת ביצה קצוצה על פני שליש של טורטילה, לגלגל אותו, ומניחים אותו על המנה המחוממת.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
(קיבלר)(קיבלר)
13
כאשר כל papadzules הם התאספו, לשפוך את הרוטב שנותר עליהם. (אם הרוטב התעבה והפך למראה מגורען, לשים אותו בחזרה לתוך הבלנדר עם קצת מים חמים נוספים להתמזג עד חלקה.) עכשיו לשפוך על רוטב עגבניות ומפזרים את החלבון ביצה קצוץ וחלמונים. לקשט עם epazote אופציונלי. כמגע אחרון, כפית בבריכות קטנות של השמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
EpazoteEpazote
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריותזנים של פטריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
תגיש מיד או שהשמן ישקע בחזרה לתוך הרוטב וכל העבודה הזאת תהיה לחינם! כמובן, זה יותר צבעוני ומושך לשרת את papadzules יחד על מנה אחת.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
15
מהמטבח המקסיקני שלי.
16
קלרקסון פוטר.