Parfaits אדום, לבן וכחול
אדום, לבן וכחול Parfaits עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אוכמניות, ג'לטין מיידי, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו אדום לבן וכחול פאי Parfaits, Parfaits אדום, לבן וכחול, ו Parfaits אדום, לבן וכחול של הדוד סם (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 1/2 כוס חלב, קורנפלור וחלמונים עד חלקה. במחבת, מערבבים 1 כוס חלב, חצי וחצי, מלח וסוכר. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
תערובת חלמון לטאטא כל הזמן, טפטוף בחלב חם.
יוצקים תערובת בחזרה לסיר ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן כמו פודינג מתעבה.
הסר מהחום; להקציף וניל וחמאה.
יוצקים פודינג לקערה גדולה. מכסים בניילון נצמד כך שהפלסטיק נוגע במשטח הפודינג.
בואו להתקרר במשך 20 דקות, ואז לקרר עד קר, לפחות 3 שעות.
צ ' יל 48-עוז. משקפיים. הפוך ג 'לטין: לשים ג' לטין בקערה.
יוצקים 1 כוס מים רותחים; לטאטא עד מתמוסס ג ' לטין, על 2 דקות. מערבבים ב 1 כוס מים קרים. שמור בטמפרטורת החדר.
יוצקים 1/4 כוס ג ' לטין לתוך כל כוס. צמרמורת עד חברה, 1 שעה. כפית ב 1/4 פודינג כוס, חלקה צמרות להקפיא עד המשרד, על 1 שעה. לאט לאט לשפוך 1/4 כוס ג 'לטין על פודינג בכל כוס (תוכלו להשתמש עד תערובת ג' לטין); צ ' יל עד המשרד, 1 שעה. למעלה עם שכבה סופית של פודינג. מחלקים אוכמניות בין parfaits ומגישים.