Pbj Cupcakes-עוגות ברי עם ציפוי חמאת בוטנים
אם יש לכם מלח, חלב, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 27%. נסו עוגיות חמאת בוטנים וג'לי [עוגיות וניל עם מילוי ג' לי וזיגוג חמאת בוטנים], עוגות עם ציפוי חמאת בוטנים, ו M & M Cupcakes עם ציפוי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 12 מחבת מאפין כוס עם כוסות אפייה נייר.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה.
מקציפים את החמאה והסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד רכות, על 1 עד 2 דקות.
מוסיף את הביצה ותמצית תות, להמשיך להכות. מקציפים את החלב ואת חלב החמאה, ואז מכים בריבה. החובט צריך להיות ורוד.
מערבבים ב 1/3 של תערובת הקמח, ערבוב עד רק incorporated. מערבבים ב 1/2 של הקמח הנותר ולאחר מכן להוסיף את הקמח הנותר; ערבוב רק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
יוצקים את הבלילה לתוך כוסות אפייה מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס לתוך העוגה מגיע נקי, על 15 עד 20 דקות. מגניב לפני הציפוי.
מקציפים את חמאת בוטנים וחמאה עד חלקה בקערה גדולה.
מערבבים ב 2 כוסות של הסוכר של ממתקים, 1/4 כוס בכל פעם; ואז מוסיפים 1/4 כוס חלב. בהדרגה להוסיף את הנותרים 2 כוסות סוכר. אם הזיגוג יבש מדי להוסיף כף חלב. כפור את צמרות קאפקייקס מקורר.