Penne Primavera
פנה פרימוורה דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 334 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, גזר, פסטה פנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מרהיב. מתכונים דומים: פנה פרימוורה עם שרימפס, Pesto Penne Primavera, ו בית הפסטה Co. Penne Primavera.
הוראות
מחממים את שמן הזית ואת השום במחבת גדולה מעל חום בינוני. כאשר שום הוא רך, להסיר מחבת ולהניח בצד.
מניחים את הברוקולי והגזר במחבת, ומבשלים 2 דקות, רק עד מחומם דרך.
בסיר, להביא את מרק הירקות לרתיחה. מערבבים את פסטה פנה ואת שן שום כתוש מחומם. לבשל במשך 5 דקות, או עד פסטה הוא כמעט אל דנטה.
להעביר את הפסטה מבושל חלקית מרק למחבת.
מערבבים באפונה. מכסים מחבת, וממשיכים לבשל 10 דקות מעל חום בינוני, או עד פסטה הוא אל דנטה וירקות במכרז. לזרוק עם גבינת פרמזן לשרת.