קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם בוסטון

עוגת קרם בוסטון
עוגת קרם בוסטון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שמן צמחי, תמצית vanillan, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה 9 אינץ ' עגול מחבת עוגה. מקפלים גיליון נייר קלף לריבוע, ולאחר מכן מקפלים אותו לשניים למשולש. מקפלים את המשולש לשניים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
שים את קצה המשולש במרכז המחבת; לקצץ את הקלף, בעקבות עקומת המחבת. פתח את מעגל הקלף וקבע את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הפוך את העוגה: לנפות את הקמח, אבקת אפייה ומלח לקערה גדולה. מקציפים את הביצים והסוכר במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk במהירות גבוהה עד חיוור ומשולש נפח, כ 15 דקות. מקפלים בעדינות את תערובת הקמח בשתי תוספות באמצעות מרית גומי, מגרד את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
מריתמרית
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים את החלב, שמן צמחי ווניל ומכים עם המיקסר עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ונילוניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים עד קיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
6
להעביר את המחבת למתלה ולתת מגניב 10 דקות, ואז להפוך את העוגה על המדף. הפוך שוב וקריר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מחממים את החלב והוניל בסיר בינוני על חום בינוני (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לטאטא את כל הביצים, חלמוני ביצה וסוכר בקערה גדולה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את עמילן התירס והמלח ומקציפים במרץ עד שלא יישארו גושים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
לטאטא על 1/4 כוס של תערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה, ואז בהדרגה לטאטא בתערובת חלב חם הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
יוצקים את תערובת חלב ביצה לתוך הסיר ומבשלים על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד עבה כמו פודינג, 10 עד 15 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, באמצעות מרית גומי לדחוף את הפודינג דרך.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
מריתמרית
מסננתמסננת
קערהקערה
6
בואו להתקרר מעט, ערבוב מדי פעם. לחץ על עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח של הפודינג ולשמור בקירור לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
מקל קיסמים סביב הצד של העוגה כמדריך לחיתוך שתי שכבות אפילו, ואז לחתוך את העוגה לשניים אופקית עם סכין משונן ארוך.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
קיסמיםקיסמים
8
מניחים את החלק התחתון של העוגה לחתוך בצד למעלה על מגש. למעלה עם הפודינג, להפיץ אותו לכ 1/4 אינץ מהקצה. בזהירות למקם את החצי השני עוגה על גבי, לחתוך בצד למטה, לחיצה בעדינות.
1
מחממים את השוקולד, קרם, וניל ומלח בסיר על חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד נמס וחלק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בואו מגניב על 5 דקות, ואז לשפוך על העוגה חלקה עם מרית אופסט. מקררים לפחות 30 דקות או עד 4 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
3
צילום: קאנה אוקדה

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגהקמח עוגה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירסעמילן תירס2largesביצים ועוד 4 חלמוניםביצים ועוד 4 חלמונים4largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חצי מתוק, קצוץ דקשוקולד חצי מתוק, קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק10ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה לא מלוחה, למחבתחמאה לא מלוחה, למחבת11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת