עוגת קרם בוסטון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שמן צמחי, תמצית vanillan, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה 9 אינץ ' עגול מחבת עוגה. מקפלים גיליון נייר קלף לריבוע, ולאחר מכן מקפלים אותו לשניים למשולש. מקפלים את המשולש לשניים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
טופס עוגה
תנור
2
שים את קצה המשולש במרכז המחבת; לקצץ את הקלף, בעקבות עקומת המחבת. פתח את מעגל הקלף וקבע את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הפוך את העוגה: לנפות את הקמח, אבקת אפייה ומלח לקערה גדולה. מקציפים את הביצים והסוכר במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk במהירות גבוהה עד חיוור ומשולש נפח, כ 15 דקות. מקפלים בעדינות את תערובת הקמח בשתי תוספות באמצעות מרית גומי, מגרד את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
מרית
מקציף
קערה
4
מוסיפים את החלב, שמן צמחי ווניל ומכים עם המיקסר עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
וניל
חלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים עד קיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
מחבת
6
להעביר את המחבת למתלה ולתת מגניב 10 דקות, ואז להפוך את העוגה על המדף. הפוך שוב וקריר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
מחממים את החלב והוניל בסיר בינוני על חום בינוני (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
וניל
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
לטאטא את כל הביצים, חלמוני ביצה וסוכר בקערה גדולה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
חלמון ביצה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מוסיפים את עמילן התירס והמלח ומקציפים במרץ עד שלא יישארו גושים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
לטאטא על 1/4 כוס של תערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה, ואז בהדרגה לטאטא בתערובת חלב חם הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
יוצקים את תערובת חלב ביצה לתוך הסיר ומבשלים על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד עבה כמו פודינג, 10 עד 15 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, באמצעות מרית גומי לדחוף את הפודינג דרך.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
מרית
מסננת
קערה
6
בואו להתקרר מעט, ערבוב מדי פעם. לחץ על עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח של הפודינג ולשמור בקירור לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
7
מקל קיסמים סביב הצד של העוגה כמדריך לחיתוך שתי שכבות אפילו, ואז לחתוך את העוגה לשניים אופקית עם סכין משונן ארוך.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
קיסמים
8
מניחים את החלק התחתון של העוגה לחתוך בצד למעלה על מגש. למעלה עם הפודינג, להפיץ אותו לכ 1/4 אינץ מהקצה. בזהירות למקם את החצי השני עוגה על גבי, לחתוך בצד למטה, לחיצה בעדינות.
1
מחממים את השוקולד, קרם, וניל ומלח בסיר על חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד נמס וחלק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
וניל
קרם
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
בואו מגניב על 5 דקות, ואז לשפוך על העוגה חלקה עם מרית אופסט. מקררים לפחות 30 דקות או עד 4 שעות לפני ההגשה.