Pepparkakor (עוגיות זנגביל שבדיות)
המתכון Pepparkakor (עוגיות זנגביל שבדיות) מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. אתה מקבל מתאבן שמשרת 108. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 21 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סודה לשתיה, ציפורן טחון, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: Pepparkakor (עוגיות זנגביל שבדיות), Pepparkakor של אמא (עוגיות זנגביל), ו פפרקקור (עוגיות זנגביל) - Vete-Katten מאפייה, שוודיה.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, זנגביל, קינמון, שיני, סודה לשתיה, ומלח.
בסיר קטן על חום מתון, לחמם את סירופ תירס וגלידת תפוזים.
מוסיפים את החמאה והסוכר וממשיכים להתחמם, מערבבים מדי פעם, עד מומסים.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מוסיפים את הביצה ומקציפים לשלב.
יוצקים מעל תערובת הקמח ומערבבים לשלב. יוצרים את הבצק לכדור, עוטפים בשכבה כפולה של ניילון נצמד, ומקררים בין לילה.
מסדרים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים עד 375 ° F. קו 2 סדינים אפייה גדולים עם מחצלות אפייה nonstick, כגון Silpats, או נייר קלף.
באמצעות מערוך מקומח קל, מגלגלים חלק מהבצק על משטח מקומח קלות לעובי 1/4 אינץ'. באמצעות חותכי עוגיות, לחתוך את הבצק לצורות הרצויות, כגון עיגולים, כוכבים, לבבות, פעמונים, אנשי זנגביל, ועצי חג המולד.
העברה לסדינים אפייה מוכן ומפזרים את הסוכר פנינה.
אופים, מחליפים את העוגיות בין המדפים העליונים והתחתונים ומסובבים את דפי האפייה בערך באמצע האפייה, עד שהקצוות רק מתחילים להשחים, 7 עד 8 דקות. צפה בעוגיות בזהירות כדי לוודא שהם לא מקבלים חום מדי.
תן לעוגיות להתקרר על דפי אפייה במשך 5 דקות לפני העברה למתלה תיל כדי לאפשר מגניב לחלוטין. להמשיך להתגלגל ולחתוך את שאר בצק העוגיות ולאפות את העוגיות על גיליונות אפייה מקוררים. האם קדימה: Pepparkakor יכול להיות אפוי קדימה ונשמר, מאוחסן בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום, עד 2 שבועות, או קפוא עד 1 חודש.