Perciatelli In the Style of the Prince of Napoli: Perciatelli Principe di Napoli
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך שום, פתיתי צ'ילי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. וזה טוב. נסו Perciatelli עם בולונז, פרסיטלי עם קישואים ופירורי לחם, ו לה סירק פרסיאטלי עם פלפלים וחצילים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את השום, כבדי עוף, אפונה, מלח, לפי הטעם ומבשלים עד הבשר משחימים והאפונה רכה, כ -7 דקות.
בעוד הבשר חומים, להוסיף את perciatelli למים רותחים ומבשלים, על פי הוראות החבילה, עד רך אבל עדיין אל דנטה.
בינתיים, לחמם את Ragu alla נפוליאון בסיר נפרד.
מסננים את הפסטה המבושלת ומוסיפים לסיר עם הראגו.
מוסיפים את כבדי העוף והאפונה וזורקים על חום גבוה עד שהמרכיבים משולבים היטב.
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי ואת המוצרלה וזורקים שוב, כך המוצרלה נמסה בתוך האטריות.
מגישים מיד ב 4 קערות פסטה מחוממות.
מקשטים, לפי הטעם, עם הפרמזן.
בסיר 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן מעל להבה בינונית גבוהה עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, כ 5 דקות.
הוסף את הבשר ואת prosciutto, ולהמשיך לבשל עד הבשר יש השחמה, על 5 דקות יותר.
תוסיף את היין האדום. מבשלים מעל חום בינוני עד שהיין נספג לתוך הבשר. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מוסיף את רסק העגבניות, עגבניות מחית, ומספיק מים רק כדי לכסות את הבשר. מערבבים לשלב ולתת את התערובת להרתיח במשך 2 שעות, הוספת מים נוספים, במידת הצורך, כדי לשמור על לח המחבת.
כאשר סיים רותח, הרוטב יהיה עבה מאוד, יותר כמו תערובת בשר מאשר רוטב.