קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

Perciatelli In the Style of the Prince of Napoli: Perciatelli Principe di Napoli

Perciatelli In the Style of the Prince of Napoli: Perciatelli Principe di Napoli
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך שום, פתיתי צ'ילי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. וזה טוב. נסו Perciatelli עם בולונז, פרסיטלי עם קישואים ופירורי לחם, ו לה סירק פרסיאטלי עם פלפלים וחצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
מוסיפים את השום, כבדי עוף, אפונה, מלח, לפי הטעם ומבשלים עד הבשר משחימים והאפונה רכה, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
שום גויה®שום גויה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בעוד הבשר חומים, להוסיף את perciatelli למים רותחים ומבשלים, על פי הוראות החבילה, עד רך אבל עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
בינתיים, לחמם את Ragu alla נפוליאון בסיר נפרד.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מסננים את הפסטה המבושלת ומוסיפים לסיר עם הראגו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את כבדי העוף והאפונה וזורקים על חום גבוה עד שהמרכיבים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי ואת המוצרלה וזורקים שוב, כך המוצרלה נמסה בתוך האטריות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
מגישים מיד ב 4 קערות פסטה מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מקשטים, לפי הטעם, עם הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
11
בסיר 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן מעל להבה בינונית גבוהה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
הוסף את הבשר ואת prosciutto, ולהמשיך לבשל עד הבשר יש השחמה, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
14
תוסיף את היין האדום. מבשלים מעל חום בינוני עד שהיין נספג לתוך הבשר. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
15
מוסיף את רסק העגבניות, עגבניות מחית, ומספיק מים רק כדי לכסות את הבשר. מערבבים לשלב ולתת את התערובת להרתיח במשך 2 שעות, הוספת מים נוספים, במידת הצורך, כדי לשמור על לח המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
16
כאשר סיים רותח, הרוטב יהיה עבה מאוד, יותר כמו תערובת בשר מאשר רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר