Perciatelli In the Style of the Prince of Napoli: Perciatelli Principe di Napoli
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך שום, פתיתי צ'ילי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. וזה טוב. נסו Perciatelli עם בולונז, פרסיטלי עם קישואים ופירורי לחם, ו לה סירק פרסיאטלי עם פלפלים וחצילים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מוסיפים את השום, כבדי עוף, אפונה, מלח, לפי הטעם ומבשלים עד הבשר משחימים והאפונה רכה, כ -7 דקות.
מוסיף את רסק העגבניות, עגבניות מחית, ומספיק מים רק כדי לכסות את הבשר. מערבבים לשלב ולתת את התערובת להרתיח במשך 2 שעות, הוספת מים נוספים, במידת הצורך, כדי לשמור על לח המחבת.