Poblano Albóndigas עם מרק אנצ'ו צ' ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. לך לחנות ותביא את פנקו, פובלנו צ'יילס, קישואים בצפיפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: קרמה דה צ'ילה Poblano (קלוי צ' ילה Poblano מרק), Vincent Price Sopa Poblano-מרק צ'ילה Poblano, ו מרק שעועית שחורה אנצ'ו צ' ילה.
הוראות
1
קו גיליון אפייה גדול מעוטר בניילון נצמד. צ 'אר צ' יילס מעל להבה ישירה או בברוילר עד שהשחיר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר וקיטור 10 דקות. גזע, זרע, לקלף צ ' ילי, ולאחר מכן קוצצים דק (צריך להניב כ 3/4 כוס).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים צ ' יילס בקערה גדולה. מערבבים בעדינות בבשר וכל שאר החומרים. באמצעות ידיים לחות וכף קטנה עבור כל, לגלגל תערובת בשר לתוך כדורי בשר 1 אינץ'. סדר כדורי בשר על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 כוס שום קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים בצל עם כל מיצים ושום. לטגן עד בצל הוא רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
להוסיף אבקת צ ' ילה כמון; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מוסיפים מרק ואורגנו; מביאים לרתיחה מתגלגלת. להפחית את החום נמוך מאוד, ממש מתחת רתיחה חשופה, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מערבבים קישואים ואורז לתוך מרק. להגדיל את החום בינוני לרדת כדורי בשר, 1 בכל פעם. החזר מרק לרתיחה. מכסים ומבשלים בעדינות עד קציצות ואורז מבושלים דרך, ערבוב מדי פעם והתאמת חום כדי למנוע רותחים, על 20 דקות.