קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

Poppyseed Stollen (Mohn Stollen)

Poppyseed Stollen (Mohn Stollen)
Poppyseed Stollen (Mohn Stollen) הכנת המתכון לוקחת כ 25 דקות. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו 2 עוגות שמרים עוגה, גרידת לימון, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Stollen, Stollen, ו Stollen.

הוראות

1
קודם תכין את הפונדנט. זה צריך להיות בקירור לילה לפני השימוש. כדי להפוך את הפונדנט, תצטרך לוח שיש או תבנית אפייה ומרית קיזוז לקפל את הממתקים. אם אתם משתמשים בתבנית, שטפו אותה במים, והשאירו כמה טיפות על המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
ממיסים את קרם הזפת במים בסיר כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הסוכר ומביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לסובב את המחבת מדי פעם כדי לעזור לפזר את הסוכר. לא מערבבים פעם סירופ סוכר מתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
חום עד 240 מעלות F (115 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור רך כי שטוח כאשר הוסרו מן המים והניח על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מיד לשפוך את הממתקים על תבנית אפייה או לוח שיש ולתת מגניב במשך 10 דקות. השתמש מרית ללוש נמרצות את הממתקים, לקפל אותו על עצמו. ללוש עד שזה מתחיל להיראות מעונן, 5 עד 10 דקות; לאפשר לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
להעביר את הפונדנט לקערה חסינת חום או את החלק העליון של דוד כפול. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
כדי להפוך את הספוג, להמיס את השמרים 1 כפית סוכר ב 1/4 כוס חלב בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
יוצקים את שארית 1/2 כוס חלב לתוך קערה של מערבל לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים 1 כוס קמח ותערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
מערבבים עם מזלג לשלב. מכסים את הקערה במגבת ומאפשרים לנוח עד מבעבע, 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מערבבים את 3 כוסות הקמח שנותרו, 1/4 כוס סוכר, מלח, ביצים בטמפרטורת החדר, וגרידת לימון 1 לתוך הספוג. השתמש בוו הבצק כדי לערבב את הבצק על ההגדרה הנמוכה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
מערבבים את הבצק במשך כ 5 דקות, מדי פעם מגרד את הבצק מהקרס ומטה את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
להגדיל את המהירות בינוני נמוך ולהוסיף את החמאה מרככת 1 כף בכל פעם עד משולב באופן מלא. אפשר לבצק לערבב במשך 5 דקות נוספות, לגרד את הבצק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
14
הוסף את השקדים הקרקע ולהפוך את המיקסר על 1 או 2 פונה, ערבוב רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקורנן קלות ומעצבים אותו לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
16
מניחים את הכדור בקערת ערבוב משומנת ומכסים בניילון נצמד ומגבת מטבח ולתת לו לעלות עד הוכפל, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
17
בעוד הבצק עולה, להכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
18
מחממים את החלב בסיר 4 ליטר כבד עד שהוא מתחיל לרתוח; מערבבים בחמאה ובסוכר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
19
הסר את המחבת מהחום והוסף את הפרגים, 1 1/2 כפיות של גרידת לימון, ואת הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
תן לתערובת לעמוד במשך 30 דקות כדי לרכך את הפרגים. כאשר התערובת היא מגניב, להקציף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
21
Punch למטה את הבצק ולגלגל אותו החוצה לתוך 10 1/2-על ידי 16 אינץ ' מלבן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
22
מורחים את המילוי באופן שווה על הבצק, ומשאירים שוליים של 1 אינץ ' על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
23
מגלגלים את הבצק לתוך בול עץ, מתחילים עם הצד הארוך, וצובטים את הקצוות יחד כדי ליצור תפר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
24
מניחים את כיכר הלחם, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה קלף. מכסים אותו בניילון נצמד משומן או במגבת מטבח משוריינת היטב ומאפשרים לו לעלות במשך 30 עד 40 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
25
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
26
אופים את stollen עד חום זהוב על תחתית הכיכר, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
27
תן ללחם להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
28
כדי לזגג את הלחם, מוסיפים את מיץ הלימון לפונדנט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
29
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות עם מרית גומי עד רך ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
30
יוצקים את הפונדנט על stollen ולאפשר לו להתקרר לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות