Poppyseed Stollen (Mohn Stollen) הכנת המתכון לוקחת כ 25 דקות. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו 2 עוגות שמרים עוגה, גרידת לימון, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Stollen, Stollen, ו Stollen.
הוראות
1
קודם תכין את הפונדנט. זה צריך להיות בקירור לילה לפני השימוש. כדי להפוך את הפונדנט, תצטרך לוח שיש או תבנית אפייה ומרית קיזוז לקפל את הממתקים. אם אתם משתמשים בתבנית, שטפו אותה במים, והשאירו כמה טיפות על המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
ממתק חמוץ Brite Octopus
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
ממיסים את קרם הזפת במים בסיר כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הסוכר ומביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לסובב את המחבת מדי פעם כדי לעזור לפזר את הסוכר. לא מערבבים פעם סירופ סוכר מתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
סם ג
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
חום עד 240 מעלות F (115 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור רך כי שטוח כאשר הוסרו מן המים והניח על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4
5
מיד לשפוך את הממתקים על תבנית אפייה או לוח שיש ולתת מגניב במשך 10 דקות. השתמש מרית ללוש נמרצות את הממתקים, לקפל אותו על עצמו. ללוש עד שזה מתחיל להיראות מעונן, 5 עד 10 דקות; לאפשר לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
להעביר את הפונדנט לקערה חסינת חום או את החלק העליון של דוד כפול. מקררים בין לילה.
מערבבים את 3 כוסות הקמח שנותרו, 1/4 כוס סוכר, מלח, ביצים בטמפרטורת החדר, וגרידת לימון 1 לתוך הספוג. השתמש בוו הבצק כדי לערבב את הבצק על ההגדרה הנמוכה ביותר.
מניחים את כיכר הלחם, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה קלף. מכסים אותו בניילון נצמד משומן או במגבת מטבח משוריינת היטב ומאפשרים לו לעלות במשך 30 עד 40 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
25
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
26
אופים את stollen עד חום זהוב על תחתית הכיכר, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
27
תן ללחם להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
28
כדי לזגג את הלחם, מוסיפים את מיץ הלימון לפונדנט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
דראגי פנינה לבנות
1-1/2 כוסות בירה
רוטב שומשום יפני מוכן
29
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות עם מרית גומי עד רך ומבריק.