Portobello גריל פניני
Portobello גריל פניני הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 795 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת שמנת, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו פטריות פורטבלו בגריל ופניניני עגבניות מיובשות, Portobello Panini לחוץ, ו Portobello במרינדה פניני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הפטריות והפלפלים האדומים למגש הסדין, טפטוף בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. זרוק למעיל. גריל portobellos במשך 3 דקות לכל צד, 6 דקות בסך הכל. גריל הפלפלים האדומים במשך 5 דקות לכל צד, 10 דקות בסך הכל.
הסר מן הגריל ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים שתי חתיכות 4 אינץ ' של לחם, ולאחר מכן לחתוך לחצי לאורכו.
מורחים את גבינת שמנת הערווה
מורחים על כל פרוסת לחם. ערימה על portobellos בגריל, פלפלים אדומים וארוגולה על 2 פרוסות של הלחם ולסגור את הכריכים.
מניחים את הכריכים על גבי מחבת הגריל החמה ומניחים מחבת ברזל יצוק על גבי העיתונות. מבשלים 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להעיף ולבשל 3 עד 4 דקות יותר בצד הנותר. חותכים באלכסון ומגישים.
מוסיף את גבינת שמנת, בזיליקום, עירית ושום לקערה של מעבד מזון ודופק עד חלקה בשילוב. מתבלים במלח ופלפל.