קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

Prawn Patia (שרימפס מתובל ומתוק הודי)

Prawn Patia (שרימפס מתובל ומתוק הודי)
גשו לסופר וקנו שרימפס, סוכר מגורען, צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: עוף הודי מתוק ומתובל, צ'ילי הודי מתובל ומתובל בקערות סקווש חורף, ו קציצות סרטנים הודיות.

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. בעדינות לשים את עלי קארי ולזוז הצידה כפי שהם פופ. מערבבים במשך 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומערבבים עד להשחמה קלה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את הצ ' ילי הירוק ומערבבים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
4
מוסיפים את מחית העגבניות וממשיכים לערבב עד שהשמן מפריד בין תערובת עגבניות הבצל, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
הוסף את העבר זנגביל שום, צ ' ילי אדום, כורכום, וכמון, ולשמור ערבוב עד תערובת הוא ריחני, על 5 דקות, דואג להבטיח את התערובת אינה נדבקת לתחתית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
כורכוםכורכום
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
6
מוסיפים את הסוכר / מגורד, חומץ, ומים ומבשלים עד הגלם של העגבניות נעלם, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
JaggeryJaggery
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
הוסף את התכווץ, מערבבים ולתת לבשל במשך דקה אחת.
8
הסר מהחום. אפשר להמשיך לבשל את החום, ערבוב מדי פעם, עד שרימפס מבושלים דרך, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
9
מקשטים עם כוסברה ומגישים עם אורז לבן ודאל.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.