Rabe נקניק טרי וברוקולי (Salsicce e Friarelli)
נקניק טרי וברוקולי רב (Salsicce E Friarelli) הוא קטוגני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 882 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שמן זית, ברוקולי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקרה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית נקניק טרי וברוקולי רב (Salsicce E Friarelli), ברוקולי ראבה ונקניקייה, ו פסטה עם ברוקולי ורוטב דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערת ערבוב, מערבבים יחד את כתף החזיר ואת pancetta עם הידיים עד מעורבב היטב.
מוסיפים פלפל, מלח, יין, פתיתי אורגנו וצ ' ילי ומערבבים עד מעורבב היטב, שוב עם הידיים. לעבוד במהירות כאן, כך שטמפרטורת הגוף לא משנה את המרקם של השומן.
הגדר את stuffer נקניק ולמקם את המעטפת מעל מזין המשפך. אם אין לך דוחס נקניק, ליצור את הנקניק לתוך 1/4 פאונד בולי עץ ביד. אם באמצעות מילוי נקניק, דברים הנקניק לתוך התרמילים, מתפתל כל 3 1/2 עד 4 אינץ', להניב נקניקיות 4-אונקיה, וליצור 22 עד 25 נקניקיות. לדקור אותם עם מחט ולהניח בצד במקום קריר.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. תכינו אמבט קרח ליד הכיריים. Blanch rabe ברוקולי במשך 2 דקות, לרענן באמבט הקרח ולנקז.
מניחים את הנקניקיות דקר במחבת הוכחה לתנור מטגן עד חצי מבושל, 5 דקות לכל צד.
מניחים את המחבת על חום בינוני וממשיכים לבשל עד הנקניקיות הן חום זהוב עמוק, 6 עד 8 דקות.
מוסיף את השום וברוקולי rabe ו, ערבוב, לבשל עד rabe ברוקולי חם, 5 עד 7 דקות יותר. בינתיים, על מגש סדינים קטן, טוסט פירורי הלחם תחת המטאטא עד חום זהוב.
הסר לקערה קטנה, להוסיף את השמן ומערבבים היטב. ערימת הברוקולי על צלחת, מפזרים את פירורי הלחם, מניחים את הנקניקיות ליד רב הברוקולי ומגישים.