מבשלים את הספר: לזניה עם ריקוטה כרובית קלויה ותרד
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם כמה פלפל, עגבניות משומר, פתיתי שמרים תזונתייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed, לבשל את הספר: כרובית קלויה זרעי כמון עם יוגורט מלוח, מנטה, זרעי רימון, ו מבשלים את הספר: גבינת עיזים ופנקייק ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
קודם כל, נצלה את הכרובית. מחממים התנור ל 204°. קו גדול, מסגרת אפייה נייר קלף; ככה הכרובית לא מקל.
מניחים את הכרובית על הסדין ומטפטף את השמן מעליו. לרסס אותו עם ספריי בישול nonstick ומפזרים 1/4 כפית מלח. לזרוק אותו עם הידיים שלך כדי לוודא שהכל מלוח.
מורחים את הכרובית בשכבה אחת ואופים במשך 10 דקות, ואז הופכים אותה עם מרית. אתה לא צריך להעיף כל אחד ואחד, אז לא מקבל OCD על זה.
אופים עוד 15 עד 20 דקות, עד השחמה קלה, רך, קלוי.
בינתיים, להתפורר טופו לקערת ערבוב. השתמש בידיים שלך כדי לרסק את הטופו, לסחוט אותו בין האצבעות שלך, עד שיש לו את העקביות של גבינת ריקוטה.
מוסיפים את השמרים התזונתיים, מיץ לימון, פלפל ומלח שנותר. השתמש במזלג לערבב היטב.
כאשר הכרובית נעשית, להעביר אותו לקערת הערבוב עם תערובת טופו. השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך אותו ממש טוב, לרגע או משהו כזה. אם זה לא נראה מועך מספיק עם מחית תפוחי אדמה, כמה פולסים במעבד המזון צריך לקבל את זה נחמד ומתפורר. תניח בצד.
כדי להכין את הרוטב, לערבב את כל המרכיבים יחד ולהניח בצד.
יוצקים שכבה דקה של רוטב אדום על החלק התחתון של תבשיל מרובע 8 אינץ'. שורה עם שכבה של אטריות.
מורחים עם שליש ריקוטה כרובית.
שכבה עם אטריות, יוצקים את הרוטב על הראשון, ואז שכבה עם ריקוטה. השכבה הזו לא מקבלת שום תרד.
מפזרים שכבת זיתים ודוחפים אותה לטופו.
אופים במשך 40 דקות, עד העליון הוא השחמה. אתה יכול להגיש אותו מיד או לתת לו להתקרר קצת ראשון, מה צף הסירה שלך!