עוף פוסילי עם תרד וגבינת אסיאגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף Fusilli עם תרד & גבינת Asiago. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גבינת אסיאגו, חצאי עגבניות מיובשים בשמש, קרם מרוכז של מרק עוף של campbell ' s®, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: פוזילי עם תרד וגבינה אסיאגו, פסטה עם גבינת אסיאגו ותרד, ו Cavatappi עם תרד, שעועית, גבינת Asiago.
הוראות
הכן את הפסטה על פי הוראות החבילה בסיר 6 ליטר.
מוסיף את התרד במהלך הרגע האחרון של זמן הבישול.
מסננים את תערובת הפסטה היטב במסננת, שומר 1 כוס בישול נוזלי.
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד משחימים היטב, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים את העגבניות, המרק, 1/2 כוס בישול נוזלי ופלפל אדום וחום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. לבשל עד העוף מבושל דרך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בתערובת הפסטה ומבשלים עד שהתערובת חמה ומבעבעת. מערבבים בנוזל הבישול הנותר לפי הצורך עד העקביות הרצויה.