Rarebit לרסק המבורגרים עם תפוחי אדמה פאב ורוטב חזרת
המתכון Rarebit לרסק המבורגרים עם תפוחי אדמה פאב ורוטב חזרת יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 838 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו עירית, רוטב ווסטרשייר, רוטב סטאוט אירי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו המבורגרים בגריל עם רוטב חזרת, קציצות פאב (המבורגרים) עם רוטב חזרת ו קרס, ו קראנץ ' בורגר עם רוטב חרדל חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לקלף את תפוחי האדמה, ולאחר מכן לחתוך טריזים דקים או לחתוך לקוביות 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים טפטוף של EVOO.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד פריך, ולאחר מכן לנקז על צלחת מרופדת נייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
מוסיפים את תפוחי האדמה לשומן במחבת ומתבלים עם מעט מלח והרבה פלפל. מבשלים עד השחמה, 5 עד 6 דקות. מכסים בנייר כסף ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
הסר את רדיד ומבשל עד פריך, 7 עד 8 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מערבבים את השמנת החמוצה, עירית, שמיר, שום, חזרת, פטרוזיליה 2 כפות וחצי וחצי או חלב בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים את הבשר, רוטב ווסטרשייר, קאיין חרדל יבש או רוטב חריף ואת שאר 2 כפות פטרוזיליה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
אבקת חרדל
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/4 כוס שומן חזיר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מפזרים מלח והרבה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מברשת עם שמן, ולאחר מכן להוסיף את תערובת הבשר ב 4 כדורים רופפים בגודל שווה (לא לעצב אותם עם הידיים). לשטח עם מרית לקציצות בעובי 3/4 אינץ'. פזר את פרוסות הבצל על החלק העליון ולחץ עם המרית. מבשלים 3 דקות, ואז להעיף ולחץ על הבצל לתוך הקציצות. מבשלים עוד 2 דקות. תרטיב את המחבת עם הבירה ותניח את הגבינה על הקציצות. מכסים ומבשלים עד הגבינה נמסה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק