Rigatoni עם Sirloin ורוטב Gorgonzola
Rigatoni עם Sirloin ורוטב Gorgonzola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 729 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. לך לחנות ותביא את שאלוט, גורגונזולה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו סינטה מפולפלת ברוטב דובדבנים מרלו וגורגונזולה, חזה עוף אחוזת בילטמור מעל רוטב גורגונזולה עשיר בריגטוני מכסה עוף בגריל ופסטה, ו Gorgonzola Rigatoni עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן על חום מתון. מתבלים את הסטייק עם 1/4 כפית כל אחד מהמלח והפלפל ומוסיפים אותו למחבת. חום מכל הצדדים, כ 4 דקות, ולהסיר. הבשר צריך להיות בינוני נדיר.
מוסיפים את השמן 1 כף הנותרים למחבת החמה, יחד עם הפטריות ו 1/4 כפית מלח. לבשל במשך כ 2 דקות.
הסר את הפטריות מהמחבת והוסף לסטייק.
מוסיף את שאלוט, מרק, ורוטב ווסטרשייר למחבת החמה. לבשל, לערבב, להוציא כל פיסה משחימה שנצמדת לתחתית המחבת. מבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 1/3 כוס, כ 5 דקות.
מוסיפים את הגבינה והקרם למחבת יחד עם הסטייק והפטריות וכל המיצים המצטברים, את 1 כפית המלח הנותרת ואת 1/2 כפית פלפל, והפטרוזיליה. מבשלים כדי לחמם דרך, על 1 דקה.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את rigatoni עד שזה עתה נעשה, על 14 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים אותו עם הרוטב.
המלצת יין: גורגונזולה הוא מלוח, חד ואסרטיבי, מה שמקשה על זוגות עם יין. ההימור הטוב ביותר שלך הוא אדום פשוט עם חומציות בסדר, כגון ברברה מאזור פיימונטה של איטליה או בוז ' ולה-כפרים מצרפת.