Rigatoni עם חצילים מוקרמים ומוצרלה
Rigatoni עם חצילים שמנת ו Mozzarellan הוא צמחוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מוצרלה באפלו, עלי בזיליקום, חצילים יפניים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. מתכונים דומים: ריגטוני עם עגבניות מתוקות, חצילים ומוצרלה, קל שמנת פרמזן Rigatoni (Rigatoni Alla Pana), ו ריגטוני עם פפרוני ומוצרלה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. כאשר הוא מנצנץ, מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהתרכך.
מוסיפים חצילים, מערבבים למעיל בשמן, ואז נותנים לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד רך וזהוב חום, על 5 עד 7 דקות.
הסר חצי תערובת חצילים ושמורה.
בינתיים, מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים על פי הוראות החבילה.
להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את העגבניות, שמנת, וחצי בזיליקום, ולתת מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד טעמים להתיך ורוטב הוא מעובה מעט, על 4 דקות.
מסננים פסטה וחוזרים לסיר מהחום.
יוצקים רוטב מעל ומערבבים עד מצופה היטב.
מוסיפים חצילים שמורים, בזיליקום שנותר, ומוצרלה ומערבבים עד שהגבינה מתחילה להתרכך.