קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

Ropa Vieja (תבשיל בשר קובני)

Ropa Vieja (תבשיל בשר קובני)
Ropa Vieja (תבשיל בשר קובני) דורש בערך 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו גויאן אדובו, פלפל טחון גויה, שום גויה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון במרכז אמריקה. וזה טוב. נסו רופה וייחה-תבשיל בשר קובני, תבשיל בשר קובני (Ropa Vieja), ו תבשיל קובני (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר כבד תחתית גדול מעל חום בינוני גבוה. בשר העונה עם אדובו.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים סטייק לסיר ומבשלים בקבוצות, הופכים פעם אחת, עד להשחמה טובה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מעבירים בשר לצלחת. מנמיכים את החום למדיום. מערבבים בצל ופלפלים. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
להוסיף sofrito ושום לסיר; לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מערבבים 3 כוסות מים, רוטב עגבניות, סזון, בויון בקר ופלפל. מביאים תערובת לרתיחה. להחזיר בשר לחשיש. חום נמוך בינוני נמוך ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, כ 45 דקות. מערבבים זיתים וצלפים. סיר כיסוי; מבשלים עד חתיכות בשר בקלות עם מזלג, 1-1 1/2 שעות, הוספת מים יותר במדידות 1/4 כוס, אם הסיר הופך יבש.
מרכיבים שתצטרך
500 גרם פרימיום בשר טחון בקר500 גרם פרימיום בשר טחון בקר
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורהאפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
להעביר בשר לעבודה; לגרוס בשר עם שני מזלגות. מביאים את הרוטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מערבבים בשר וכוסברה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מגישים עם אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן

יין מומלץ: Gewurztraminer, פינו גריס, ריזלינג

הקאריביים בתפריט? נסה זיווג עם Gewurztraminer, פינו גרי, ו ריזלינג. אתה רוצה לבחור עבור יינות עם קצת מתיקות בעת התמודדות עם מאכלים קריביים חריפים. מגישים יינות אלה מקורר כך שהם אפילו יותר מרעננים. Chateau ביאנקה Gewurztraminer עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Bianca Gewurztraminer
Chateau Bianca Gewurztraminer
ארומטי בפראות עם רמזים של ליצ ' י, תבלינים אקזוטיים ונגיעה של עלי כותרת של ורדים. הערות רכות אך מתובלות על החיך עם מגע של חומציות חדה על הגימור. נהדר עם פרשת חג ההודיה!