Roquefort ו שטרודל אגס דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, מים חמים, חמאה בתוספת 1/4 כוס חמאה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להפוך אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 17%. נסו Roquefort ו שטרודל אגס, סלט אגס רוקפור, ו סלט אגס רוקפור (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 2 כוסות קמח, 3/4 כוס מים, שמן, ו 1/2 כפית מלחטין קערה גדולה של מערבל לעמוד מצויד מצורף פודל.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מערבבים על speed3 דקות בינוניות (הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
Removestrudel בצק מקערה ולחלק חצי. טופס כל בצק חצי לתוך הכדור; עטיפה בפלסטיק. מקררים 1 בצק ballovernight עבור שטרודל; להקפיא doughball השני לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
1
ממיסים 1 1/2 כפיות חמאה מחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
Addpears ו sauté עד רך, על 4 דקות.זן תערובת אגס, השלכת מיצים, אזגרס אגסים כדי גיליון אפייה rimmed, ריווח בנפרד; מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אגסים טרנספרקולים לקערה גדולה. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
להוסיף גבינה, פקאן, קמח, ו lemonjuice לאגסים ולזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
חצאי אגסים בסירופ
5
מקום 36x24 אינץ בד כותנה או מפת שולחן cleancotton על משטח עבודה גדול;לאבטח את כל 4 פינות לעבוד משטח עםהקלטת כדי לשמור על המקום. בד אבק קל עם קמח. לפתוח את strudeldough קירור ומקום במרכז בד מוכן;מפזרים קלות עם קמח. באמצעות סיכה מתגלגלת, לגלגל את הבצק דק ככל האפשר ללאחוב, לאבק את הבצק קלות עם קמח כמו שצריך כדי למנוע דבק.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
גיליון אפייה מצופה קו עםנייר קלף. להחליק את הידיים מתחת למרכז הבצק בעדינות למשוך בכפות הידיים (notfingers) כלפי הקצוות, להיזהר לא totear בצק מתיחה מלבן דק.בעדינות למשוך קצוות בצק עם floudfingertips כדי ליצור מלבן 34x18 אינץ'.באמצעות סכין חדה, קצוות לקצץ form33x17 מלבן אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחד
7
חותכים מלבנים בצק לשניים, ויוצרים שני 33x8 1/2-inchrectangles.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מברשת כל מלבן בצק עם חמאה מומסת, ואז אצןלחפש באופן שווה עם 1 כף סוכר ו 1 כף פירורי לחם יבשים.החל 1 אינץ 'מ 1 קצה קצר של בצק, כף מילוי לרוחב על גבי כל doughrectangle ב 1 1/2 אינץ' רחב יומן, leaving1-inch גבול רגיל בצדדים ארוכים של botrectangles. החל בקצה של closest בד למילוי ושימוש בד כסיוע, להרים בד edgeof ולהתחיל לגלגל את בצק שטרודל (לא בד) על מילוי, מצרף מילוי בצורה מושלמת ויוצרים 2 שטרודל. Tuckin קצוות קצרים של בצק וצביטה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
(65 עוגיות)
9
העברת שטרודל לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
10
מברשת שטרודל בכל רחבי עם חמאה מומסת.צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)
11
מתלה מיקום בשליש התחתון של ovenand מחממים ל 191°.
12
אופים strudels untilgolden חום, כ 40 דקות. Coolstrudels על תבנית אפייה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
13
חותכים חצאים 1-inch-thickslices.
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
למרות שרק חצי מהבצק השטרודל משמש זהכיפה, תצטרך לעשות אצווה מלאה של הבצק כדי להשיג את המרקם הטוב ביותר. מחצית הבצק מכתים ניתן לאחסן airtightin המקפיא עד חודש אחד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
עם סלט strudeland, יוצקים לבן מעט חומצי עםמגע של מתיקות. נסה את Domaine
2
Pichot 2007" Domaine Le Peu de laMoriette "Vouvray ($16), A Chenin Blancfrom France' s Loire Valley.