S ' Mores טארט
עוגת מרשמלו היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 656 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חלבונים, תמצית ונילן, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו S ' mores טארט, דלעת s ' mores טארט, ו חמוץ s ' mores תות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה על חום בינוני, לחמם את החלב עד שזה רק מתחיל בועה סביב הקצוות. כבה את החימום והוסף 1 שבבי שוקולד כוס.
בואו לשבת במשך כמה דקות כדי להמיס את השוקולד, ולאחר מכן להקציף לשלב.
יוצקים לתוך קרום העוגה ולשים לתוך המקפיא עד הסט, כ 20 דקות.
בקערת זכוכית או מתכת גדולה ונקייה, מוסיפים את החלבונים. באמצעות מערבל יד חשמלי, להקציף את החלבונים ביצה כדי לקבל אותם מקציף. עם ריצת המיקסר, לאט לנצח בסוכר. המשך עד שהם מתחילים ליצור פסגות נוקשות, 3 עד 4 דקות. מקציפים את הוניל ואת קרם המרשמלו. כפית את התערובת על השוקולד, הקפד לכסות את כל הדרך עד הקצוות של הקרום. שים על המתלה האמצעי של התנור לצלות עד העליון הוא השחמה קלות, 2 עד 3 דקות.
מקשטים עם שבבי השוקולד הנותרים. אפשר להתקרר במשך 10 דקות לפני חיתוך.