צדפה Garlicky ולינגוויני פטריות הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 272 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות מראש, אורגנו, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, , שהוא מוצק. נסו פיצה בגריל צדפה Garlicky, לינגוויני עם פירורי לחם Garlicky, ו גארליקי לינגוויני ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מלח
2
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים פטריות, ומבשלים 5 דקות או רק עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
4
הסר פטריות מחבת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים 2 כפיות שמן זית למחבת; מוסיפים צדפות ו -3 המרכיבים הבאים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום; להוסיף פטריות מבושלות, בצל ופטרוזיליה. לבשל 2 דקות.
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.