S ' mores של מקס ואלי זוסמן עם מרשמלו מייפל-בורבון
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו S ' mores עוגת ירח עם מרשמלו תוצרת בית, מרשמלו בורבון-וניל, ו מרשמלו מייפל בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בשורה התחתונה של צלחת אפייה מרובעת 9 אינץ ' עם נייר קלף או רדיד. מעיל בקלילות עם ספריי בישול ואבק בנדיבות עם אבקת סוכר.
יוצקים 1/2 כוס מים חמים לתוך קערה קטנה.
מפזרים את הג ' לטין מעל ומערבבים להתמוסס.
בסיר מעל חום בינוני גבוה, לשלב את ויסקי 1/4 כוס, סירופ מייפל, ואת הסוכר מגורען. מביאים לרתיחה ומבשלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת רושמת 240 מעלות על ממתקים או מדחום טיגון עמוק.
יוצקים לתוך קערה של מערבל לעמוד, אם יש לך אחד.
מוסיפים את הג ' לטין המומס ואת הנותרים 3 כפות בורבון. באמצעות חיבור ההנעה, לנצח עד פסגות נוקשות טופס כאשר אתה מרים את המקצפים החוצה 10 עד 12 דקות. אם אין לך מערבל לעמוד, להשתמש במערבל כף יד, אבל הקפד לשפוך את הסירופ החם לתוך קערה חסינת חום לערבוב, ולהיות מוכנים קצת עייפות הזרוע, כמו זמן המכות הוא משמעותי. באמצעות מרית גומי, לגרד את המנה מוכנה ולהתפשט בשכבה זוגית לקצוות של המחבת.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד המשרד, על 4 שעות.
להטות את המרשמלו מתוך המחבת ולהסיר את הבטנה. לקצץ 3/4 אינץ ' מכל קצה, ולאחר מכן לחתוך 9 ריבועים. מנפים כף אבקת סוכר בקערה, מוסיפים את המרשמלו, וזורקים למעיל.
שים את השוקולד בקערה חסינת חום. בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, לחמם את השמנת עד רק בקושי רותחים. בינתיים, לארגן 9 של קרקר גרהם, בצד העליון למטה, על תבנית אפייה ומניחים מרשמלו על גבי כל אחד.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומקציפים עד מומס וחלק.
לטפטף קצת מתערובת השוקולד המומסת הזו על כל מרשמלו, לסגור את המרשמלו עם עוד חצי קרקר גרהם, ולהגיש.