קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות9
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

S ' mores של מקס ואלי זוסמן עם מרשמלו מייפל-בורבון

S ' mores של מקס ואלי זוסמן עם מרשמלו מייפל-בורבון
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו S ' mores עוגת ירח עם מרשמלו תוצרת בית, מרשמלו בורבון-וניל, ו מרשמלו מייפל בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשורה התחתונה של צלחת אפייה מרובעת 9 אינץ ' עם נייר קלף או רדיד. מעיל בקלילות עם ספריי בישול ואבק בנדיבות עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
יוצקים 1/2 כוס מים חמים לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מפזרים את הג ' לטין מעל ומערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
בסיר מעל חום בינוני גבוה, לשלב את ויסקי 1/4 כוס, סירופ מייפל, ואת הסוכר מגורען. מביאים לרתיחה ומבשלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת רושמת 240 מעלות על ממתקים או מדחום טיגון עמוק.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
יוצקים לתוך קערה של מערבל לעמוד, אם יש לך אחד.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים את הג ' לטין המומס ואת הנותרים 3 כפות בורבון. באמצעות חיבור ההנעה, לנצח עד פסגות נוקשות טופס כאשר אתה מרים את המקצפים החוצה 10 עד 12 דקות. אם אין לך מערבל לעמוד, להשתמש במערבל כף יד, אבל הקפד לשפוך את הסירופ החם לתוך קערה חסינת חום לערבוב, ולהיות מוכנים קצת עייפות הזרוע, כמו זמן המכות הוא משמעותי. באמצעות מרית גומי, לגרד את המנה מוכנה ולהתפשט בשכבה זוגית לקצוות של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד המשרד, על 4 שעות.
8
להטות את המרשמלו מתוך המחבת ולהסיר את הבטנה. לקצץ 3/4 אינץ ' מכל קצה, ולאחר מכן לחתוך 9 ריבועים. מנפים כף אבקת סוכר בקערה, מוסיפים את המרשמלו, וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
שים את השוקולד בקערה חסינת חום. בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, לחמם את השמנת עד רק בקושי רותחים. בינתיים, לארגן 9 של קרקר גרהם, בצד העליון למטה, על תבנית אפייה ומניחים מרשמלו על גבי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומקציפים עד מומס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
לטפטף קצת מתערובת השוקולד המומסת הזו על כל מרשמלו, לסגור את המרשמלו עם עוד חצי קרקר גרהם, ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת