קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות9
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

S ' mores של מקס ואלי זוסמן עם מרשמלו מייפל-בורבון

S ' mores של מקס ואלי זוסמן עם מרשמלו מייפל-בורבון
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו S ' mores עוגת ירח עם מרשמלו תוצרת בית, מרשמלו בורבון-וניל, ו מרשמלו מייפל בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשורה התחתונה של צלחת אפייה מרובעת 9 אינץ ' עם נייר קלף או רדיד. מעיל בקלילות עם ספריי בישול ואבק בנדיבות עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
2
יוצקים 1/2 כוס מים חמים לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים את הג ' לטין מעל ומערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
בסיר מעל חום בינוני גבוה, לשלב את ויסקי 1/4 כוס, סירופ מייפל, ואת הסוכר מגורען. מביאים לרתיחה ומבשלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת רושמת 240 מעלות על ממתקים או מדחום טיגון עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
יוצקים לתוך קערה של מערבל לעמוד, אם יש לך אחד.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את הג ' לטין המומס ואת הנותרים 3 כפות בורבון. באמצעות חיבור ההנעה, לנצח עד פסגות נוקשות טופס כאשר אתה מרים את המקצפים החוצה 10 עד 12 דקות. אם אין לך מערבל לעמוד, להשתמש במערבל כף יד, אבל הקפד לשפוך את הסירופ החם לתוך קערה חסינת חום לערבוב, ולהיות מוכנים קצת עייפות הזרוע, כמו זמן המכות הוא משמעותי. באמצעות מרית גומי, לגרד את המנה מוכנה ולהתפשט בשכבה זוגית לקצוות של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד המשרד, על 4 שעות.
8
להטות את המרשמלו מתוך המחבת ולהסיר את הבטנה. לקצץ 3/4 אינץ ' מכל קצה, ולאחר מכן לחתוך 9 ריבועים. מנפים כף אבקת סוכר בקערה, מוסיפים את המרשמלו, וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
שים את השוקולד בקערה חסינת חום. בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, לחמם את השמנת עד רק בקושי רותחים. בינתיים, לארגן 9 של קרקר גרהם, בצד העליון למטה, על תבנית אפייה ומניחים מרשמלו על גבי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומקציפים עד מומס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
לטפטף קצת מתערובת השוקולד המומסת הזו על כל מרשמלו, לסגור את המרשמלו עם עוד חצי קרקר גרהם, ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים