צלעות צלויות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלע צלויה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1605 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 135 גרם שומן. גשו לסופר וקנו לחם פריך, צלעות בקר ארוכות, פטריות כפתורים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות.
הוראות
מפזרים צלעות עם מלח גס ופלפל.
מקום אפילו שכבה בסיר איטי.
מוסיפים מרכיבים next7, כיסוי, ומבשלים על בשר heatuntil נמוך הוא רך, על 8 שעות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר צלעות בשימור קערה. להשליך פטרוזיליה ועלי דפנה.כפית שומן מעל רוטב ושופכים צלעות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.