סאכר טורט הוא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רום, חמאה, שוקולד מריר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו Sacher Torte, Sacher torte, ו לורה Sacher טורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה מחבת springform 9 אינץ'. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף וחמאה את הנייר. אבק את המחבת עם קמח, הקשה על עודף.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, מקציפים את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח כל המטרה עם קמח שקדים ומלח. בקערה גדולה אחרת, לנצח את החמאה והסוכר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
אופים או סוכר דק במיוחד
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, ומכים עד רכות. הכה בשוקולד, ולאחר מכן הכה בקערות. הכה באחד-רבע מהלבנים, ולאחר מכן, באמצעות מרית, לקפל את שאר הלבנים עד לא נותרו פסים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים את העוגה במרכז התנור במשך 35 עד 40 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
תן את העוגה מגניב על מתלה חוט במשך 30 דקות, ואז להסיר את הטבעת ולתת את העוגה מגניב לחלוטין. הפוך את העוגה לצלחת וקלף את הקלף. סובב את העוגה בצד ימין למעלה. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך את העוגה אופקית לתוך 3 אפילו שכבות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
תפוזים, פרוסים וחצויים
9
בקערה קטנה למיקרוגל בטוח, להקציף 1/4 כוס בתוספת 2 כפות של משמש משמר עם 1/4 כוס מים ומיקרוגל עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמש
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
הגדר את החלק התחתון של מחבת springform על מתלה תיל ולהגדיר את המדף על תבנית אפייה. סדר את שכבת העוגה העליונה, בצד לחתוך למעלה, על מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
11
מברשת את העוגה עם שליש שימורי משמש מומס.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמש
12
מורחים 1/2 כוס של שימורי משמש ללא הפרעה על גבי ולכסות עם שכבת העוגה האמצעית.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מברישים את פני השטח עם שליש נוסף של שימורים מומסים ולהפיץ עוד 1/2 כוס של שמורות ללא הפרעה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
משמר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
מברשת את הצד לחתוך של השכבה הסופית עם הנותרים נמס משמר ולהגדיר אותו לחתוך בצד למטה על העוגה. באמצעות סכין משונן, לקצץ את הקצוות עוגה במידת צורך אפילו אותם.
מרכיבים שתצטרך
משמר
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
15
בקערה בטוחה במיקרוגל, מיקרוגל את 1/4 כוס הנותרים בתוספת 2 כפות של משמש משמר עד נמס, על 30 שניות. לחץ על משמר דרך מסננת כדי להסיר את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמש
משמר
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
מברישים את השימורים על כל העוגה עד מצופה לחלוטין. להכניס למקרר במשך 20 דקות עד סט.
מרכיבים שתצטרך
משמר
17
בינתיים, בסיר בינוני, לטאטא את סירופ תירס עם רום 2 כפות מים ולהביא לרתיחה. מבשלים עד מעובה מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1 כפית מלח היקורי מעושן
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
18
שים את השוקולד לתוך קערה חסינת חום ושופכים את התערובת החמה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
19
תן לעמוד עד מותך, ואז להקציף עד חלקה. אם זיגוג השוקולד עבה מדי לשפוך, לטאטא כף אחרת של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
20
בואו להתקרר כדי להתחמם.
21
באמצעות מרית אופסט, לגרד את כל משמר עודף מן העוגה, כך שהוא מצופה קלות. לאט לאט לשפוך חצי זיגוג שוקולד חם במרכז העוגה, ומאפשר לו בעדינות המעיל העליון להפיץ את הצד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
משמר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
22
מורחים את הזיגוג באופן שווה מעיל טורט. מיקרוגל הזיגוג הנותר במשך כמה שניות וחזור לשפוך ולהתפשט. לגרד כל זיגוג עודף. מקררים לפחות 10 דקות כדי להגדיר את הזיגוג, ולאחר מכן לחתוך את הטורט לתוך טריזים ומגישים עם קצפת.