קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

צלעות בלסמיות דביקות

צלעות בלסמיות דביקות
אם יש לכם צלעות חזיר גב תינוק, מים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. מתכונים דומים: צלעות בלסמיות דביקות, וורד מנצח צלעות (צלעות דביקות), ו הצלעות הדביקות של מו.

הוראות

1
שום טחון ומחית כדי להדביק עם 1 כפית מלח. מערבבים יחד עם רוזמרין, סוכר חום, חומץ, קאיין, 1 כף מלח, ו 1 כפית פלפל. לשפשף באופן שווה על כל הצלעות ולהעביר מחבתות קלייה. מרינדה, צונן, 8 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
רוזמריןרוזמרין
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חומץחומץ
שוםשום
פלפלפלפל
בשר טחוןבשר טחון
צלעותצלעות
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
מחממים תנור ל 218° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
יוצקים 1/2 כוס מים לתוך כל מחבת צלייה מחבתות בחוזקה לכסות עם נייר. צלעות צלויות, החלפת מיקום של מחבתות באמצע, עד הבשר הוא מאוד רך, על 1 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בשרבשר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
הסר מחבתות מהתנור ולהעביר צלעות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
הוסף 1 כוס מים חמים לכל מחבת צלייה לגרד חתיכות חומות. לרפרף ולהשליך שומן, ולאחר מכן להעביר נוזל למחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
מוסיפים חומץ וסוכר חום ומביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם. מרתיחים עד מופחת על 1 כוס, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חומץחומץ
3
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני-חם( חום בינוני לגז); ראה הליך צלייה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מברשת כמה זיגוג על שני הצדדים של מדפים של צלעות. גריל, מפנה מדי פעם, עד הצלעות חמות סימני גריל מופיעים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מברשת צלעות עם זיגוג יותר לשרת זיגוג הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
צלעותצלעות
1
Artezin Mendocino
2
Zinfandel ' 07 orChâteau de Chamirey
מרכיבים שתצטרך
ZinfandelZinfandel
3
מרקורי רוז ' 07
1
•אם אתה יכול לקבל רק צלעות גדולות יותר (4 מתלים), תצטרך זיגוג יותר; השתמש 12 שיני שום גדולות, 3 כפות קצוצות רוזמרין דק, 3 כפות ארוזות סוכר חום כהה, 3 כפות חומץ בלסמי, 1 1/2 כפיות קאיין, 1/2 כפות מלח, ו 1/2 כפות פלפל.* צלעות ניתן קלוי זיגוג יכול להיעשות 1 יום קדימה, מקורר בנפרד (מכוסה פעם מגניב). להביא לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות, לפני זיגוג צלייה.* צלעות ניתן צלוי 3 עד 4 אינץ ' מחום (במקום בגריל) על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
סוכר חום כההסוכר חום כהה
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
רוזמריןרוזמרין
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פלפלפלפל
זיגוגזיגוג
צלעותצלעות
מלחמלח