צלעות בלסמיות דביקות
אם יש לכם צלעות חזיר גב תינוק, מים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. מתכונים דומים: צלעות בלסמיות דביקות, וורד מנצח צלעות (צלעות דביקות), ו הצלעות הדביקות של מו.
הוראות
שום טחון ומחית כדי להדביק עם 1 כפית מלח. מערבבים יחד עם רוזמרין, סוכר חום, חומץ, קאיין, 1 כף מלח, ו 1 כפית פלפל. לשפשף באופן שווה על כל הצלעות ולהעביר מחבתות קלייה. מרינדה, צונן, 8 עד 24 שעות.
מחממים תנור ל 218° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
יוצקים 1/2 כוס מים לתוך כל מחבת צלייה מחבתות בחוזקה לכסות עם נייר. צלעות צלויות, החלפת מיקום של מחבתות באמצע, עד הבשר הוא מאוד רך, על 1 3/4 שעות.
הסר מחבתות מהתנור ולהעביר צלעות לצלחת.
הוסף 1 כוס מים חמים לכל מחבת צלייה לגרד חתיכות חומות. לרפרף ולהשליך שומן, ולאחר מכן להעביר נוזל למחבת 10 אינץ'.
מוסיפים חומץ וסוכר חום ומביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם. מרתיחים עד מופחת על 1 כוס, על 15 דקות.
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני-חם( חום בינוני לגז); ראה הליך צלייה.
מברשת כמה זיגוג על שני הצדדים של מדפים של צלעות. גריל, מפנה מדי פעם, עד הצלעות חמות סימני גריל מופיעים, על 6 דקות.
מברשת צלעות עם זיגוג יותר לשרת זיגוג הנותרים בצד.
Zinfandel ' 07 orChâteau de Chamirey
•אם אתה יכול לקבל רק צלעות גדולות יותר (4 מתלים), תצטרך זיגוג יותר; השתמש 12 שיני שום גדולות, 3 כפות קצוצות רוזמרין דק, 3 כפות ארוזות סוכר חום כהה, 3 כפות חומץ בלסמי, 1 1/2 כפיות קאיין, 1/2 כפות מלח, ו 1/2 כפות פלפל.* צלעות ניתן קלוי זיגוג יכול להיעשות 1 יום קדימה, מקורר בנפרד (מכוסה פעם מגניב). להביא לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות, לפני זיגוג צלייה.* צלעות ניתן צלוי 3 עד 4 אינץ ' מחום (במקום בגריל) על 8 דקות.