קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

Sachertorte

Sachertorte
Sachertorte עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", זיגוג שוקולד, סוכר של ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Sachertorte, Sachertorte, ו Sachertorte (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הטורט: למקם מתלה במרכז התנור וחום עד 204°. חמאה קלה מחבת קפיץ 9 אינץ ' בשורה התחתונה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. אבק את הצדדים של המחבת עם קמח לנצל את העודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בחלק העליון של דוד כפול מעל חם מאוד, אבל לא רותח, מים, או במיקרוגל בעוצמה בינונית, להמיס את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
3
הסר מהחום או מהתנור, ולתת לעמוד, ערבוב לעתים קרובות, עד מגניב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מקציפים את החמאה בקערה של מערבל עומד eavy-חובה מצויד להב ההנעה במהירות בינונית גבוהה עד חלקה, על 1 inute. במהירות נמוכה, לנצח את הסוכר ' ממתקים. להחזיר את המהירות בינונית גבוהה להכות עד אור בצבע ומרקם, על 2 דקות. מקציפים את החלמונים, אחד בכל פעם, משפשפים את הצדדים של הקערה. מקציפים את השוקולד והוניל.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
הכה את החלבונים ביצה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי כף יד במהירות גבוהה רק עד שהם יוצרים פסגות רכות, מבריקות. אל תפרזי. מערבבים על רבע מהלבנים מוכים לתערובת השוקולד כדי להאיר אותו, ואז לקפל את הלבנים הנותרים, משאיר כמה גחליליות גלויות של לבנים. מנפים חצי מהקמח על תערובת השוקולד, ומקפלים פנימה עם מקצף בלון גדול או מרית גומי. חזור עם שאר הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מורחים באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. (העוגה תהיה הכיפה במרכז.) מגניב על מתלה תיל במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
הסר את הצדדים של המחבת, ולהפוך את העוגה על המדף.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את הנייר ולפנות מחדש על מדף אחר כדי להפוך את צד ימין למעלה. מגניב לגמרי.
10
כדי להרכיב: באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ את החלק העליון של העוגה כדי להפוך אותו ברמה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
11
חותכים את העוגה אופקית לשתי שכבות שוות.
12
מניחים שכבת עוגה אחת על קרטון 8 אינץ ' עגול.
13
מברשת החלק העליון של שכבת העוגה עם זיגוג משמש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי מברשת שוב.
15
מברשת את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם זיגוג הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
16
להעביר את העוגה מתלה תיל להציב מעל מחבת ג ' לי רול מרופד בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
בואו להתקרר עד הזיגוג מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
18
הפוך את זיגוג שוקולד (זה חייב להיות טרי וחם).
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
19
יוצקים את כל זיגוג שוקולד חם על גבי העוגה. באמצעות מרית קיזוז מתכת, בעדינות להחליק את הזיגוג על העוגה, ומאפשר לו לרוץ במורד הצדדים, להיות בטוח כי זיגוג לחלוטין מעילה את העוגה (תיקון כל כתמים חשופים עם המרית ואת הדובדבן כי יש טפטף). מגניב עד זיגוג הוא בקושי להגדיר, ולאחר מכן להעביר את העוגה לצלחת הגשה. להכניס למקרר עד זיגוג מוגדר לחלוטין, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
20
הסר את העוגה מהמקרר על 1 שעה לפני ההגשה.
21
כדי לשרת, לחתוך עם סכין חדה טבולה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
22
מגישים עם מנה גדולה של קצפת בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1
העוגה יכולה להיות מוכנה עד 2 ימים קדימה ומאוחסנת במיכל עוגה אטום בטמפרטורת החדר.
1
מרכיבים איכותיים באמת לעשות את ההבדל בעוגה זו. שוקולד ולרונה הוא מושלם בגלל הטעם הכהה, כמעט מריר שלה. עבור האותנטיות ביותר, לחפש את המותג האוסטרי D ' Arbo משמש משמר ורום אוסטרי Stroh עבור זיגוג.לקבלת התוצאות הטובות ביותר, להיות נדיב עם זיגוג משמש — לא לפספס נקודה, ולתת הרבה לשקוע לתוך העוגה לפני שאתה שופך על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דבש הדריםדבש הדרים
2
מתוך הספר Kaffehaus: הקינוחים הטובים ביותר מן caf הקלאסי¿של וינה, בודפשט, ופראג על ידי ריק רוג 'רס ©2002published בשנת 2002 על ידי קלרקסון פוטר/מו" לים, חבר קבוצת הוצאת הכתר, חטיבה של Random House, Inc.