Sachertorte
Sachertorte עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", זיגוג שוקולד, סוכר של ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Sachertorte, Sachertorte, ו Sachertorte (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הטורט: למקם מתלה במרכז התנור וחום עד 204°. חמאה קלה מחבת קפיץ 9 אינץ ' בשורה התחתונה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. אבק את הצדדים של המחבת עם קמח לנצל את העודף.
בחלק העליון של דוד כפול מעל חם מאוד, אבל לא רותח, מים, או במיקרוגל בעוצמה בינונית, להמיס את השוקולד.
הסר מהחום או מהתנור, ולתת לעמוד, ערבוב לעתים קרובות, עד מגניב.
מקציפים את החמאה בקערה של מערבל עומד eavy-חובה מצויד להב ההנעה במהירות בינונית גבוהה עד חלקה, על 1 inute. במהירות נמוכה, לנצח את הסוכר ' ממתקים. להחזיר את המהירות בינונית גבוהה להכות עד אור בצבע ומרקם, על 2 דקות. מקציפים את החלמונים, אחד בכל פעם, משפשפים את הצדדים של הקערה. מקציפים את השוקולד והוניל.
הכה את החלבונים ביצה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי כף יד במהירות גבוהה רק עד שהם יוצרים פסגות רכות, מבריקות. אל תפרזי. מערבבים על רבע מהלבנים מוכים לתערובת השוקולד כדי להאיר אותו, ואז לקפל את הלבנים הנותרים, משאיר כמה גחליליות גלויות של לבנים. מנפים חצי מהקמח על תערובת השוקולד, ומקפלים פנימה עם מקצף בלון גדול או מרית גומי. חזור עם שאר הקמח.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. (העוגה תהיה הכיפה במרכז.) מגניב על מתלה תיל במשך 10 דקות.
הסר את הצדדים של המחבת, ולהפוך את העוגה על המדף.
הסר את הנייר ולפנות מחדש על מדף אחר כדי להפוך את צד ימין למעלה. מגניב לגמרי.
כדי להרכיב: באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ את החלק העליון של העוגה כדי להפוך אותו ברמה.
חותכים את העוגה אופקית לשתי שכבות שוות.
מניחים שכבת עוגה אחת על קרטון 8 אינץ ' עגול.
מברשת החלק העליון של שכבת העוגה עם זיגוג משמש.
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי מברשת שוב.
מברשת את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם זיגוג הנותרים.
להעביר את העוגה מתלה תיל להציב מעל מחבת ג ' לי רול מרופד בנייר שעווה.
בואו להתקרר עד הזיגוג מוגדר.
הפוך את זיגוג שוקולד (זה חייב להיות טרי וחם).
יוצקים את כל זיגוג שוקולד חם על גבי העוגה. באמצעות מרית קיזוז מתכת, בעדינות להחליק את הזיגוג על העוגה, ומאפשר לו לרוץ במורד הצדדים, להיות בטוח כי זיגוג לחלוטין מעילה את העוגה (תיקון כל כתמים חשופים עם המרית ואת הדובדבן כי יש טפטף). מגניב עד זיגוג הוא בקושי להגדיר, ולאחר מכן להעביר את העוגה לצלחת הגשה. להכניס למקרר עד זיגוג מוגדר לחלוטין, לפחות 1 שעה.
הסר את העוגה מהמקרר על 1 שעה לפני ההגשה.
כדי לשרת, לחתוך עם סכין חדה טבולה במים חמים.
מגישים עם מנה גדולה של קצפת בצד.
העוגה יכולה להיות מוכנה עד 2 ימים קדימה ומאוחסנת במיכל עוגה אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים איכותיים באמת לעשות את ההבדל בעוגה זו. שוקולד ולרונה הוא מושלם בגלל הטעם הכהה, כמעט מריר שלה. עבור האותנטיות ביותר, לחפש את המותג האוסטרי D ' Arbo משמש משמר ורום אוסטרי Stroh עבור זיגוג.לקבלת התוצאות הטובות ביותר, להיות נדיב עם זיגוג משמש — לא לפספס נקודה, ולתת הרבה לשקוע לתוך העוגה לפני שאתה שופך על השוקולד.
מתוך הספר Kaffehaus: הקינוחים הטובים ביותר מן caf הקלאסי¿של וינה, בודפשט, ופראג על ידי ריק רוג 'רס ©2002published בשנת 2002 על ידי קלרקסון פוטר/מו" לים, חבר קבוצת הוצאת הכתר, חטיבה של Random House, Inc.