עוף מטוגן כפרי
אם יש לך כל המטרה קמח, חצאי חזה עוף, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. . נסו עוף מטוגן כפרי, עוף מטוגן במחבת כפרית של צ'ארלס, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזה עוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד עוף פאונד עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 3/4 אינץ'.
חמאה Whisk, שאלוט, שום, 2 כפות מלח, סוכר, כמון, ופלפל בקערה; תערובת העברת שקית פלסטיק resealable.
מוסיפים חזה עוף, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר לילה.
ממלאים מחבת גדולה עם כ 2 אינץ ' של שמן צמחי וחום על חום בינוני.
הסר עוף מן המרינדה ולנער עודף. לטפוח עוף יבש עם מגבת נייר. זרוק את המרינדה הנותרת.
לנפות קמח, אבקת אפייה, ו 2 כפיות מלח יחד בקערה רדודה. לחץ חזה עוף אחד בכל פעם לתוך תערובת קמח עד מצופה קלות. לטבול עוף מצופה לתוך ביצים מכות, ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת קמח שוב מעיל; לנער את עודף קמח.
חזה עוף מטגנים בקבוצות בשמן שחומם מראש עד שהעוף הוא חום זהוב וכבר לא ורוד במרכז, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מסננים על מגש נייר מרופד ולחזור עם עוף שנותר.