Sachertorte עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", זיגוג שוקולד, סוכר של ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Sachertorte, Sachertorte, ו Sachertorte (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הטורט: למקם מתלה במרכז התנור וחום עד 204°. חמאה קלה מחבת קפיץ 9 אינץ ' בשורה התחתונה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. אבק את הצדדים של המחבת עם קמח לנצל את העודף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בחלק העליון של דוד כפול מעל חם מאוד, אבל לא רותח, מים, או במיקרוגל בעוצמה בינונית, להמיס את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניה
3
הסר מהחום או מהתנור, ולתת לעמוד, ערבוב לעתים קרובות, עד מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מקציפים את החמאה בקערה של מערבל עומד eavy-חובה מצויד להב ההנעה במהירות בינונית גבוהה עד חלקה, על 1 inute. במהירות נמוכה, לנצח את הסוכר ' ממתקים. להחזיר את המהירות בינונית גבוהה להכות עד אור בצבע ומרקם, על 2 דקות. מקציפים את החלמונים, אחד בכל פעם, משפשפים את הצדדים של הקערה. מקציפים את השוקולד והוניל.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
הכה את החלבונים ביצה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי כף יד במהירות גבוהה רק עד שהם יוצרים פסגות רכות, מבריקות. אל תפרזי. מערבבים על רבע מהלבנים מוכים לתערובת השוקולד כדי להאיר אותו, ואז לקפל את הלבנים הנותרים, משאיר כמה גחליליות גלויות של לבנים. מנפים חצי מהקמח על תערובת השוקולד, ומקפלים פנימה עם מקצף בלון גדול או מרית גומי. חזור עם שאר הקמח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מורחים באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. (העוגה תהיה הכיפה במרכז.) מגניב על מתלה תיל במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את הצדדים של המחבת, ולהפוך את העוגה על המדף.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר את הנייר ולפנות מחדש על מדף אחר כדי להפוך את צד ימין למעלה. מגניב לגמרי.
10
כדי להרכיב: באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ את החלק העליון של העוגה כדי להפוך אותו ברמה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
11
חותכים את העוגה אופקית לשתי שכבות שוות.
12
מניחים שכבת עוגה אחת על קרטון 8 אינץ ' עגול.
13
מברשת החלק העליון של שכבת העוגה עם זיגוג משמש.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
רוטב שומשום יפני מוכן
14
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי מברשת שוב.
15
מברשת את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם זיגוג הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
16
להעביר את העוגה מתלה תיל להציב מעל מחבת ג ' לי רול מרופד בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
בואו להתקרר עד הזיגוג מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
18
הפוך את זיגוג שוקולד (זה חייב להיות טרי וחם).
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
19
יוצקים את כל זיגוג שוקולד חם על גבי העוגה. באמצעות מרית קיזוז מתכת, בעדינות להחליק את הזיגוג על העוגה, ומאפשר לו לרוץ במורד הצדדים, להיות בטוח כי זיגוג לחלוטין מעילה את העוגה (תיקון כל כתמים חשופים עם המרית ואת הדובדבן כי יש טפטף). מגניב עד זיגוג הוא בקושי להגדיר, ולאחר מכן להעביר את העוגה לצלחת הגשה. להכניס למקרר עד זיגוג מוגדר לחלוטין, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
רוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
20
הסר את העוגה מהמקרר על 1 שעה לפני ההגשה.
21
כדי לשרת, לחתוך עם סכין חדה טבולה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
22
מגישים עם מנה גדולה של קצפת בצד.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
1
העוגה יכולה להיות מוכנה עד 2 ימים קדימה ומאוחסנת במיכל עוגה אטום בטמפרטורת החדר.
1
מרכיבים איכותיים באמת לעשות את ההבדל בעוגה זו. שוקולד ולרונה הוא מושלם בגלל הטעם הכהה, כמעט מריר שלה. עבור האותנטיות ביותר, לחפש את המותג האוסטרי D ' Arbo משמש משמר ורום אוסטרי Stroh עבור זיגוג.לקבלת התוצאות הטובות ביותר, להיות נדיב עם זיגוג משמש — לא לפספס נקודה, ולתת הרבה לשקוע לתוך העוגה לפני שאתה שופך על השוקולד.