קושימומחה
מוכן ב76 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

Sauerbraten

Sauerbraten
Sauerbraten עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 599 קלוריות, 61 גרם חלבון ו-18 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 22 מעריצים. אם יש לך גרגרי ערער, פלפל, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 76 שעות ו-50 דקות. עם ציון של 92%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: את Sauerbraten, Sauerbraten ו- Sauerbraten.

הוראות

1
בסיר גדול על אש גבוהה מערבבים את המים, חומץ סיידר, חומץ יין אדום, בצל, גזר, מלח, פלפל, עלי דפנה, ציפורן, ערער וזרעי חרדל. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות. מניחים בצד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
מלח כשר, נוסף לתיבול בשרמלח כשר, נוסף לתיבול בשר
לתיבול בשרלתיבול בשר
1/2 כוס צימוקים ללא גרעינים, לא חובה1/2 כוס צימוקים ללא גרעינים, לא חובה
צימוקים ללא גרעינים, אופציונליצימוקים ללא גרעינים, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
טפחו את החלק התחתון עגול יבש ושפשפו בשמן צמחי ומלח מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה; מוסיפים את הבשר ומשחימים מכל הצדדים, בערך 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
כשהמרינדה התקררה עד לנקודה שאפשר לנעוץ בה את האצבע ולא להישרף, מניחים את הבשר בכלי לא מגיב ויוצקים על המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מכניסים למקרר ל-3 ימים. אם הבשר לא שקוע לגמרי בנוזל, הופכים אותו פעם ביום.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
לאחר 3 ימי כבישה, חממו את התנור ל-325 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוסיפים את הסוכר לבשר והמרינדה, מכסים ומניחים על הרשת האמצעית של התנור ומבשלים עד לריכוך, כ-4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוציאים את הבשר מהכלי ושומרים חם. מסננים את הנוזל כדי להסיר את המוצקים. מחזירים את הנוזל למחבת ומניחים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
טורפים פנימה את הג'ינג'רס ומבשלים עד שהם מסמיכים, תוך ערבוב מדי פעם. מסננים את הרוטב דרך מסננת דקה כדי להסיר גושים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מוסיפים את הצימוקים אם רוצים. פורסים את הבשר ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

מרכיבים