Scallion פנקייק (Cong לך בינג)
Scallion פנקייק (Cong לך בינג) הוא טבעוני מתאבנים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 19 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מים, חומץ אורז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו ארוחת ערב: שרימפס בצל ירוק פנקייק, פנקייק תפוחי אדמה בצל ירוק וכריכים סלמון מעושן, ו פנקייק בצל ירוק עם שרימפס, בייקון וקימצ'י (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, מלח, מים חמים, ושמן צמחי 1 T.
העברה למשטח מקומח קלות. ללוש בצק עד רך וחלק, 10 דקות או עד satiny חלקה. אם הבצק won’t להישאר ביחד, להוסיף מים במרווחים קטנים. אם הבצק רטוב מדי, מוסיפים לאט קמח. לעטוף בצק בניילון נצמד ולתת לנוח במשך 30 דקות. אם אתה לא מוכן להכין את הפנקייקים עדיין, אתה יכול לשים את הבצק במקרר עד יום בערך.
מגלגלים בצק ללוג של 16 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מגלגלים כל חתיכה החוצה למעגל 4 אינץ', שמירה על חתיכות שנותרו מכוסות כמו שאתה עובד.
מברשת עם שמן שומשום; מפזרים על 1 בצל ירוק.
גלגל כל חתיכה לתוך גליל הדוק; קמצוץ מסתיים לאטום. לחץ כדי לשטח. לעטוף כל גליל סביב עצמו כדי ליצור ספירלה (צד התפר ב); סוף קמצוץ. לכסות עם לעטוף פלסטיק; לתת לעמוד 20 דקות (או עד 5 שעות).
מקום ספירלות על משטח מקומח קלות. שטחו בעדינות.
בואו לעמוד 20 דקות.בינתיים, לטבילה רוטב, לטאטא יחד את כל החומרים. (בערך 3/4 כוס.)
חום 1 T שמן צמחי במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. קוק פנקייק, 2 או 3 בכל פעם, מרפרף פעם אחת, עד הזהב, 2 עד 3 דקות לכל צד (להוסיף שמן לפי הצורך).
ניקוז על מגבות נייר. מתבלים במלח. (כדי להתחמם, מניחים בתנור מחומם ל 200 מעלות.)
חותכים לפרוסות, ומגישים עם רוטב טבילה.