Shishamo בטיגון עמוק
Shishamo מטוגן בשמן עמוק יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 54 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, פרוסות לימון, מירין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Shishamo לעטוף, הודו מטוגן בשמן עמוק, ו פיצה מטוגנת בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולייבש את הדג. בקערה בגודל בינוני, לשלב את הקמח והמלח.
מניחים דשי, מירין, רוטב סויה, וסוכר במחבת רוטב קטן ומערבבים היטב. מעל חום בינוני, להביא רתיחה ומערבבים, המסת סוכר.
בווק, שמן חום לכ -350 F. יש מוכן צלחת מרופדת במגבות נייר, ורוטב הטבילה בהישג יד. לדלות כל דג בקערת קמח ומלח, לנער את עודף מלח. מטגנים עמוק במשך 2 עד 3 דקות, עד העור הוא חום זהוב.
מניחים את הדגים המטוגנים על מגבות הנייר כדי לספוג שמן, ולאחר מכן לאכול מיד עם רוטב וחלקי לימון.