Sirloin Portobello ו Pate בורגר
Sirloin Portobello ו Pate בורגר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 869 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם שמן זית, חמאה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו תבשיל סינטה ופורטובלו, בורגר פורטובלו, ו בורגר פטריות פורטובלו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 300 מעלות F. חמאה צלחת אפיית זכוכית גדולה מספיק כדי להחזיק את ההמבורגרים.
מפזרים את הבשר עם מלח ופלפל ויוצרים אותו לתוך 4 קציצות.
מניחים אותם לתבנית אפייה מוכנה ואופים עד מבושל דרך, 25 עד 30 דקות. כאשר הם נעשים, להפריש ולשמור חם.
הוסף קצת יין למחבת וגרד את כל החתיכות השחומות בתחתית. תניח בצד.
בעוד ההמבורגרים מתבשלים, להמיס 2 כפות של החמאה במחבת בינונית על חום בינוני. מטגנים את הפטריות עד שהן פשוט רכות.
מוסיפים את שאלוט למחבת עם כף נוספת של חמאה ומבשלים עד שהם מתרככים.
יוצקים את היין ומפחיתים בחצי.
יוצקים את המיצים מתבנית האפייה ולהפחית שוב. מתח לתוך קנקן קטן ולשמור חם, הזמנת שאלוט.
שים את המחבת בחזרה על החום ולהמיס כף חמאה.
מוסיפים את פרוסות פטה ומבשלים עד רק התחמם, 1 עד 2 דקות.
הוסף את שאר 2 כפות חמאה למחבת אחרת וטוסט לחמניות במיצי החמאה.
כדי לבנות את ההמבורגר, מניחים כובע פטריות על גבי לחמניית המבורגר. מניחים המבורגר למעלה, כפית של שאלוט שמורים ולאחר מכן פרוסת פטה.
יוצקים חלק מהפחתת היין האדום על כל העניין ומעל עם הלחמנייה. חזור עם שאר ההמבורגרים.
מגישים עם טוגנים בתנור Truffled.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לרצועות 1/2-על ידי 1/2 אינץ'. לזרוק אותם עם שמן זית, מתבלים במלח ומפיצים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים, משליך פעם או פעמיים, עד חום זהוב ופריך, 25 עד 30 דקות.
שים את הצ ' יפס החם לתוך קערה גדולה, טפטוף עם שמן כמהין ומתבלים עם מלח. לזרוק היטב מעיל ומגישים מיד.