Smoky BBQ Riburger על לחם שום גבינה
גשו לסופר וקנו שום, אננס, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. עם כפית נסו לחם שום גביני, לחם שום גביני, ו לחם שום גביני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הירקות בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיף את השום והבצל ו לטגן עד רך, על 4 דקות.
מוסיפים את הקטשופ, האננס, המולסה, חומץ, סוכר, חרדל, ווסטרשייר וצ ' יפוטלס. מבשלים חשופים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 15 עד 20 דקות.
הסר מן החום להתמזג עם בלנדר טבילה עד חלקה בעיקר. שמור.
להמבורגרים: מחממים מראש את הגריל לחום בינוני עד גבוה.
טופס חזיר הקרקע לתוך קציצות ארוכות מלבניות שמתאימות לצורת הלחם, תוך התחשבות כי יהיו 2 קציצות לחצי לחם.
מפזרים את החלק החיצוני עם מלח ומניחים על גבי גריל חם במשך 3 דקות. הפוך ומבשל עוד 3 דקות. כבה את החום ואת baste בנדיבות עם רוטב ברביקיו. הפוך והמשיך לבשל במשך כמה דקות נוספות, ברציפות מרפרף ו צולה את ההמבורגרים.
מניחים את המתלה באמצע התנור ומניחים את התנור לצלות.
מערבבים את החמאה המומסת עם השום והמברשת על הצדדים החתוכים של הלחם. למעלה עם הגבינה והמקום תחת המטגן רק עד הקצוות הם מטוגנים קלות, על 2 דקות.
עבור הכריך לבנות: לאחר הלחם שום היפה שלך נעשה, מקום 2 המבורגרים על כל חצי התחתון של הלחם. למעלה עם כמה חמוצים וחצי העליון של לחם שום. חותכים כל חלק לשניים, מניב 4 כריכים.
מגישים עם רוטב ברביקיו שנותר בצד ולהתכונן להרשים את המשפחה והחברים.