Squid From Santa Lucia ' S Port (Calamari alla Luciana)
דיונון מנמל סנטה לוצ'יה(Calamari alla Luciana) הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר. אם יש לך שמן זית, עגבניות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Squid From Santa Lucia ' S Port (Calamari alla Luciana), קלאמרי בסגנון לוסיאנה, ו דיונון ממולא אפוי: Calamari Ripieni al Forno (מתכונים דומים).
הוראות
1
במקום סיר 2 ליטר קלמרי, חומץ, פקק יין ולמלא במים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים 50 עד 60 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לנקז ולאפשר להתקרר.
3
בסיר 6 ליטר, מחממים את השמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את השום ואת פתיתי הצ ' ילי ומבשלים 4 עד 5 דקות, עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה
5
מוסיפים את רוטב העגבניות, היין והקלמארי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 25 עד 30 דקות. התאימו את התיבול, מערבבים את הפטרוזיליה ונותרו את השמן ומגישים, או מאפשרים להתקרר ולשרת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
דיונון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
9
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.