Streusel Küchen
Streusel Küchen עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, אגוזי מלך, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו Streusel Küchen, שזיף-Streusel Kuchen, ו אפרסק-Streusel Kuchen (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים במזלג עד שיוצרים גושים לחים. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 163°. חמאה וקמח 10 אינץ ' קוטר המחבת springform. לזרוק פרוסות תפוח, קינמון, וציפורן בקערה בינונית. לנפות קמח, קורנפלור, אבקת אפייה, ומלח לקערה אחרת.
מערבבים חמאה, אבקת סוכר, קליפת לימון בקערה גדולה; לגרד זרעים שעועית וניל.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח תערובת חמאה עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, פועם עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת; לנצח חלמון ביצה.
מוסיפים תערובת קמח ומכים רק עד מעורבב.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה (שכבת העוגה תהיה דקה). פרוסות תפוחים חפיפה במקצת על הבלילה במעגלים קונצנטריים.
מפזרים streusel באופן שווה על תפוחים (streusel יכסה תפוחים).
אופים עוגה עד ציפוי streusel הוא פריך ובוחן מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 1 שעה 20 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 15 דקות.
הסר צדדים מחבת; מגניב לפושר.
מגישים פושר או בטמפרטורת החדר. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב לגמרי. לעטוף עוגה בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.