Strozza Prettti alla Boscaiola
Strozza Prettti alla Boscaiola עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פטריות פורטבלו, בצל, שמן זית כתית נוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוף alla Boscaiola, Chanterelle Bucatini alla Boscaiola, ו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים פסטה מס '4 הגדרה, בערך 1 / 8 אינץ' עבה.
חותכים גיליונות פסטה לחתיכות באורך 4 אינץ ' ומקפלים כל אחד לחצי.
חותכים לגלגל לרצועות 1/2 אינץ עבה. קח כל חתיכה בין הידיים להתגלגל הלוך ושוב כמה פעמים כדי ליצור חתיכת מעוות. תניח בצד.
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
במחבת רוטב 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן זית, בצל מטגן וסלרי מעל חום גבוה בינוני עד רך, כ -8 עד 10 דקות.
מוסיפים פטריות ומבשלים עד מזיע, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים רוטב עגבניות ומביאים לרתיחה. בינתיים, טיפה פסטה לתוך מים רותחים ומבשלים 1 דקה עד רך.
מסננים היטב ומניחים במחבת עם פטריות. לזרוק עד מצופה היטב.
מוסיפים פטרוזיליה, מעבירים למגש חם ומגישים.