לכי לחנות וקחי את דאשי, עלי תרד טריים, מירין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, Sukiyaki, ו Sukiyaki (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים דאשי, מירין, ורוטב סויה בסיר גדול על חום גבוה. מביאים לרתיחה; מוסיפים סנאפר אדום, טופו קוביות, פטריות שיטאקה. מבשלים עד סנאפר אדום הוא כמעט אטום במרכז פטריות שיטאקה רכות, ערבוב מדי פעם והפחתת החום אם הנוזל מתחיל לרתוח, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
סנאפר אדום
צלי חזיר שלם, קצוץ
דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להוסיף קצוץ גרלנד חרצית ומבשלים רק עד נבול, ערבוב מדי פעם, על 1 דקה. מצקת sukiyaki לתוך קערות ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקת
3
* מרק דגים יפני עשוי עם פתיתי בוניטו וקומבו. אבקת dashi להתרכז זמין בשווקים יפניים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטו
דאשי.
Kombu
ממתק תמנון בריט
4
** מירין זמינה בשווקים יפניים ובחלק האוכל האסייתי של כמה סופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
5
*** Garland chrysanthemum הוא ירוק טרי ריחני שניתן למצוא בסעיף התוצרת של שווקים יפניים תחת השם shingiku ובשווקים סיניים תחת השם tung hao.