קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

Swanson® סטייקים צרובים במחבת עם רוטב פטריות

Swanson® סטייקים צרובים במחבת עם רוטב פטריות
סטייקים צרובים במחבת® סוונסון עם רוטב פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם בשר בקר, פטריות, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, סטייקים עם רוטב פטריות, ו סטייק המבורגר עם רוטב פטריות.

הוראות

1
מתבלים את הסטייקים לפי הצורך. מבשלים את הסטייקים במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר את הסטייקים מהמחבת. אל תשפכו שום שומן.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מחממים את החמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהן רכות. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה. מערבבים בהדרגה את המניה. מבשלים ומערבבים עד התערובת רותחים ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלאימלאי
5
מגישים רוטב פטריות עם הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
סטייק.סטייק.
רוטברוטב

ציוד

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.